Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eterfhsdfhdsfh

sex porażka! odmówił mi......;(

Polecane posty

Gość eterfhsdfhdsfh
spotykamy sie dwa miesiace,rozmawiamy dużo tak mi sie wydaje. ale ja nie wiem jak mam to traktować teraz? a jezeli o n za tydzien bedzie chciał juz sie kochac.? oczywiscie guma musi byc,jak nie bedzie jej chciał to przykro mi..

Gość zielona_fala
jakiś cudak hmm bez gumki woli w gumce inaczej ale bezpiecznie takie życie

Gość eterfhsdfhdsfh
no własnie też mi sie tak wydaje że załóżyby ta gumke jezeli by mu zależało,przecież nie prosiłam go o nic nadzwyczajnego... ale nie rozumiem kogos kto napisał ze stara sie tylko po to zeby zaliczyc mnie bez gumki.. bezsensu..skoro moze inne sobie zaliczac bez gumek.

Gość eterfhsdfhdsfh
;(((

Gość 1159
eterfhsdfhdsfh tylko nie daj się złamać , niech wali sobie konia jak nie chce kochać się z tobą

Gość 1159
w gumce

Gość zielona_fala
taktak bez gumki nie dawaj ja osobiście wolę bez gumki ale to twoja cipka

Gość eterfhsdfhdsfh
no tak ja też wole bez gumki,ale skoro nie stosuje zadnego zabezpieczenia to gumka musi byc... a poza tym teraz to chodzi o sam fakt..musi byc ten pierwszy raz w gumce...chyba ze nie bedzie chciał to narazie..i to ja nie bede nic proponowała...poczekam na jego zdecydowany ruch..i w ostatniej chwili mu przypomne o gumce..

Gość zielona_fala
a 2 misia nie masz na wszelki wypadek? bo może nie będzie chciał w gumce i co wtedy?

Gość dr. Evil
"zreszta który facet nie ma ochoty na sex,.zwłacza na poczatku związku... a przepraszam co ma księżniczkowatość do mojego temtu bo nie rozumiem.../" hehe - szczerze się ubawiłem :D lubię jak laski się gubią w meandrach podejścia do seksu ze strony mężczyzn moja rada - spytaj mamy ;)

Gość eterfhsdfhdsfh
myslę ze mam juz tyle lat ze mamy nie bede sie pytała o takie sprawy

Gość zielona_fala
facet to świnia

Gość eterfhsdfhdsfh
jak nie bedzie chciał w gumce to mysle ze skonczymy znajomosc. nie bede specjalnie dla niego juz dzisiaj leciała po tabletki bo o n nie lubi w gumce.ja tez wielu rzeczy nie lubie ale tolerowac musze i tyle..

Gość jasne, lepiej się pytać
tutaj hehehehe. A zresztą poczułaś się jak dziwsko bo pewnie nim jesteś. Gość cię nie chce rżnąć w kondomie a ty robisz z tego aferę na cały kraj. Napisz do Bravo, tam na pewno odpowiedzą ci na twój skomplikowany problem.

Gość skoro się nie zabezpieczasz
to mogłaś go poprosić, żeby cię wydymał w dupkę. Wtedy, i on i ty byście na pewno to poczuli :-)

Gość eterfhsdfhdsfh
mysle ze po to jest forum,skoro nie mam nic ciekawego do powiedzenia to nie pisz wcale,nikt ci tego nie kazał robić.. nie jestem dziwka..a ty co nigdy z nikim nie spałes/as? nie jestem moherem lubie dobry seks ale też bezpieczny..

Gość babaichujciidotego
kobito, czym ty się przejmujesz! przecież zrobiłaś dobrze i wiesz o tym. Co jak co, ale widzi-mi-się faceta nie jest warte stresów związanych z niechcianą ciążą. pozdrowionka

Jeśli tak bardzo chce bez zabezpieczenia to może zależy mu na zostaniu tatusiem? hahaha Przecież to logiczne, że jeśli nie bierzesz tabletek to musicie użyć innego zabezpieczenia. W końcu nie jest fajnie zajść w ciążę z kimś poznanym dwa miesiące wcześniej. Jeśli już mowa o prezerwatywie to chciałaś jej użyć, żeby zabezpieczyć się przed niechcianą ciążą czy również przed chorobami?

Był już w Polsce taki jeden facet, Simon Mol (Moleke) się nazywał, co to nie lubiał seksu w gumce. Ale on już nie żyje - zmarł na AIDS. :P

Gość Dick Frednik
Cze, ja mam uczulenie na gumki i w życiu bzykałem w gumie tylko 3 razy!!! I wogóle nie czułem seksu, bodżce jakieś takie słabe, i potem wysypka jak cholera>>> Kiedyś też odmówiłem seksu jednej pannie, bo wyznaję zasadę tam gdzie się mieszka i pracuje tam się dupą nie wojuje, nie żeby była nieatrakcyjna, ale jej chararkter i w/w zasada mnie ograniczała, przecież to, że mam fiua nie znaczy, że w każdą, również od ula będę pakował. I co zrobiła owa panna rozpowiedziała wszystkim dookoła, że jestem Pedał... Może to jest metoda?

Gość zielona_fala
czyli zemsta odtrąconej baby

Gość dr. Evil
Dick Frednik -> zbyt skomplikowany dla baby byłeś i tyle ;) one wolą fiutem-myślących :P

Gość hero123
ja mam tak samo jak tylko zakladam gume to mi opada wiec nie kocham sie z guma wcale :) w momencie jak laska nalegala abym zalozyl to rowniez na sama mysl o tym mi opadl ech po cholere komplikowac sprawy moje partnerki nie narzekaja i jest wszystko super :)

Gość orzechada
autorko? na wstępie znajomości ubliża Ci od dziwek? bo jemu nie staje w gumce? włącz myślenie kobieto.

Gość wiosenny wietrzyk
Powiedz mu "idz w cholere";)

Gość eterfhsdfhdsfh
nie powiedział mi ze od dziwek mnie wyzywa..tylko powiedział ze wiesz ..z gumkami to sie chyba tylko takie panie bzyka...no wiesz jakie,..ja o tobie tak nie mysle.. ale tutaj nie chodzi o to co on mysli o dziwkach tylko o moje bezpieczenstwo.raczej nie zaraze sie niczym,ale pewnosci nie mam chodzi mo o ciaze i moja spokojna głowe

Gość eterfhsdfhdsfh
nie powiedział mi ze od dziwek mnie wyzywa..tylko powiedział ze wiesz ..z gumkami to sie chyba tylko takie panie bzyka...no wiesz jakie,..ja o tobie tak nie mysle.. ale tutaj nie chodzi o to co on mysli o dziwkach tylko o moje bezpieczenstwo.raczej nie zaraze sie niczym,ale pewnosci nie mam chodzi mo o ciaze i moja spokojna głowe

Gość eterfhsdfhdsfh

Gość sprzątaczka25
;)