Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pklkvbmv

spotykałam sie z zonatym mężczyzną,czy zrobiłam cos bardzo złego??

Polecane posty

Gość brydrylla
ja tez bym nie potrafiła zrobic drugiej kobiecie takiej przykrosci.. mialam sytuacje podobna ostatnio to wszystko zonie powiedzialam, bo dowiedzialam sie o zdradzie jej meza

Gość brydrylla
no wlasnie to tak niestety jest ze wszystkim.. po co ja skoro inni moga. najwazniejsze to zaczac od siebie, jak tak kazda kobieta zrobi.. to sory ale tej "innej" predzej czy pozniej wlasnie nie znajdzie!

Gość pklkvbmv
malwina jest duzo prawdy w tym co mówisz,ale ile tak mozna zyc,pare lat? a co po tych latach z nim bedziesz miec,nawet jesli nie myslisz o jego rodzinie to co Ty bedziesz miec,pieniądze?kilka lat zycia w luksusach?wspolne wspomienia z lajdakiem w dodatku zbudowane na klamstwie?co Ci pozostanie?nie sadze ze to co robiłas nie oddcisnie sie na Twojej psychice..jakie relacje zbudujesz w czasie tych lat z tym łajdakiem?tak naprawde nic Ci nie pozostanie..ale Twoje zycie,Twoja sprawa.

zawsze znajdzie tę drugą. ZAWSZE I jaka radość z tego, że byłby wierny z braku chętnej panienki? Nie w tym chyba rzecz, bo taka wierność to nie wierność tylko przymus. Lepiej już niech zdradzi i niech ta żona wie z jakim łajnem ma do czynienia i niech to łajno jak najszybciej usunie. Tak jest zdrowiej...

Gość ja_też_byłam
Przecież to mąż nie powinien krzywdzic żony a nie inna kobieta! Ona nikogo nie oszukuje! Ja niestety byłam w takim układzie jako ta pierwsza i druga i uważam, że to tylko i wyłącznie wina tego faceta, bo to on mydli oczy oby obydwóm kobietą! Nie życze tego nikomu, bo obie kobiety wychodza z tego skrzywdzone, a facet zostaje zwykle jak nie z jedna to z druga. My kobiety mamy w życiu zdecydowanie trudniej :/

Gość faceci to knury