Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dcfsfxfgszfcgftsxfszfs

jakie są koszty urządzenia kuchni

Polecane posty

chodzi o wszystko poza podłogą która zostanie wiem tylko że podoba mi się zlewozmywak który kosztuje o zgrozo 800 zł potrzebne meblle okap kuchenka na ścianach tapeta tam gdzie się opieramy, zas tam gdzie meble to płytki z jakas ładną dekorą robiliscie kuchnie ile was wyniosło?/

jestem młodą mężatka jeszcze nigdy się nie urządzałam póki co nie mam funduszy dlatego pytam sie tu a nie po sklepach

jezu nikt kuchni nie robił??

podciagam

Gość skórzana kanapa
to zależy od wielu rzeczy... -ile metrów ma kuchnia -jakie szafki chcesz kupić: na zamówienie czy takie gotowe do powieszenia -jaki sprzęt agd zamierzasz kupić/ czy w zabudowie -ceny płytek też są różne :P itp. można tak wymieniać przez godzinę. Pochodź , popatrz co Ci się podoba- zrób taką kalkulację (pi razy drzwi) i będziesz wiedziała co i jak!

Gość komfortowa83
No jest to na pewno kilka tysięcy zł, ponieważ sprzęt kuchenny do najtańszych nie należy. Ale nie łam się, zawsze można poszukać jakiegoś tańszego sklepu z lepszym asortymentem i na przykład zamówić on-line, co wychodzi o wiele taniej. Na przykład w electro.pl Kupowałam tam lodówkę w styczniu. Nie dość, że zaoszczędziłam w porównaniu ze stacjonarnych sklepem, to jeszcze wygrałam bon na walentynkową kolację ;)