Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawiczek z przekory

Kobiety nie chcą prawiczków, bo są wygodne

Polecane posty

Chcą mieć podane wszystko na tacy. Tylko ja mam to gdzieś i nie zamierzam zdobywać doświadczenia tylko po to by moja kobieta miała mieć w przyszłości doświadczonego faceta. Nie zamierzam się podporządkowywać pod zachcianki kobiet. Żyję po swojemu

Gość pani ogrowa
I bardzo dobrze robisz. Moim zdaniem lepszy prawiczek niż facet, który często zmeinia partnerki. Myślę, że to świadczy o tym, że kobietę traktuje poważnie i seks też a nie dla zabawy (prawiczek)

Gość nie taka młoda
jesteś cool

Gość patinkton
A ja bym czuła się cudownie gdybym dowiedziała się,że jestem jego pierwszą:) Prawiczek kojarzy mi się z facetem,który czeka na tę jedną jedyną,co generalnie już jest wspaniałe:) Prawiczek z przekory--->tylko wiesz ja zawsze miałabym obawy,że będzie chciał spróbować jak to jest z innymi i mnie zdradzi lub zostawi:/

Tylko czy to ze jestes prawiczkiem wynika z tego ze jestes postawiony na pohybel kobietom czy moze z innego powodu..?

Jeśli by pokochała Cię szczerze to nie miałoby to dla niej znaczenia czy jesteś prawiczkiem czy nie

Nie zależy mi na kobietach, poza tym mam swoje zdanie. Denerwuje mnie jak kobiety mówią, że z prawiczkami w wieku 25 lat musi być coś nie tak. Po prostu o odpowiednią kobietę nie jest łatwo, a mi nie zależy żeby mieć za sobą związek. Żyję swoim życiem

Gość Nemo105
Ja jestem 25-letnim prawiczkiem. Jakoś boję się tego pierwszego razu, po prostu boję się tego, czy wszystko pójdzie tak, jak powinno. Za to bardzo lubię się przytulać.

Gość prawiczki to cioty

Gość bo kobiety cenia doswiaczenie

Gość prawiczek to same klopoty

Gość markus__
Sami byliście prawiczkami - Ci powyżej, więc nie pierdolcie takich smęt. Wyznaję to samo zdanie co autor postu. Mam swoje zasady i nie dam się wodzić za nos, tym bardziej dogadzać jakieś rozpieszczonej panience. Jeżeli pojawi się ta jedyna, to bede działał, ale na pewno nie zrobię z siebie pantoflarza. PS: Zapomniał wół jak cielęciem był? Drugim razem zastanówcie się co piszecie jełopy. Nie problem posc na impreze i wyrwać nachlaną panienkę, albo nastę i ją puknąć. Jak wyznajecie sztukę dla sztuki, to wasz prblem dziwkarze Pzdr Markus

Gość bo facet powinien byc
doswiadczony

Gość wcale facet nie musi byc doswi
adczony, jak jest chetny to sie szybko nauczy ;D zerszta doswiadczony to nie znaczy dobry, a od jebakow to juz w ogole z daleka ;]

Gość ale u prawiczka ma szanse
tylko dziewica

Gość stare prawiczki to lajzy

Gość bojabojaboja
A ja nie cierpie ludzi, którzy uważają się za lepszych od innych, a swój styl życia i poglądy za jedyne mądre i ogłaszają to wszem i wobec. A do prawiczków nic nie mam, nie lubię tylko nieśmiałych i zakompleksionych mężczyzn. Jak mnie facet pytał, czy może w ogóle dotknąć, to pasowałam. A tego, że prawiczek kojarzy się kobiecie z kimś takim nie zmienisz, wszyscy na codzień wielokrotnie myślimy stereotypowo stykając się z różnymi ludzmi. Jakbyś się chwilę zastanowił to wyszłoby na to, że coś w tym jest. Natomiast rozsądni ludzie potrafią mimo takiego myślenia przy bliższym poznaniu zaakceptować i polubić wartościowych ludzi, nie ważne czy to różowa lalka, dres, czy prawiczek:] Więc nie wiem w czym tak na prawdę widzisz problem.

Gość do bojabojaboja
a to, ze facet jest niesmialy to jego wina? a moze kompleksy sa uzasadnione?

Gość prawiczek maciej
poprostu kobiety nie chcą prawiczków nie dlatego ze są wygodne tylko dlatego że męzczyzna z reguły powinien byc doswiadczony i tyle .

Gość prawiczek maciej
a jaka jest prawda

prawda jest taka, że każdy szuka kogoś najlepszego dla siebie :) i nic tu dziwnego. Mam pewne swoje zasady i dla mnie facet, który czeka na tą jedyna byłby wymarzonym dla mnie. Największy ból ... spotykam się z facetem, bardzo miły, sympatyczny, przystojny i jego szczera odpowiedz nt przeszłości sex'ualnej - ryczałam całą noc jak dziecko co się za dużo bajek naoglądało. A niech kazdy robi co chce . . tylko mi tak czasem żal

prawda jest taka, że każdy szuka kogoś najlepszego dla siebie :) i nic tu dziwnego. Mam pewne swoje zasady i dla mnie facet, który czeka na tą jedyna byłby wymarzonym dla mnie. Największy ból ... spotykam się z facetem, bardzo miły, sympatyczny, przystojny i jego szczera odpowiedz nt przeszłości sex'ualnej - ryczałam całą noc jak dziecko co się za dużo bajek naoglądało. A niech kazdy robi co chce . . tylko mi tak czasem żal

Gość markus__
do maciej A w czym ty niby różnisz się od innych facetów. Przeleciałeś o jedną więcej i to cię czyni lepszym? Doswiadczony facet to nie taki który wyjebał pół wsi (bądz miasta), ale taki który wie co to jest bieda, ciężka praca i zaradność.

Gość kleota
żyjesz po swojemu....czyli żadna Cię nie chce i nie masz z kim zdobywać doświadczenia :) Bo nie wierzę,ze nie masz ochpty na seks. A prawda jest taka,ze wolimy doświdczonych facetow, bo po co mam uczyć faceta od początku jak dotyka sie kazdy milimetr ciała. To etap dorastania a gdy facet po 25 r.z. nie wie co i jak to to juz jest smieszne.