Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kduun

maz nie widzi problemu ze syn masakrycznie kaszle

Polecane posty

Gość kduun

mowi ze on cale dziecinstwo kaszlal i nic mu nie jest:O moj 4 lwtni syn kaszle od miesiaca tak ze mu pluca normalnie rozrywa!ost zaczepila mnie sasiadka,z zatroskana mina pytala o zdrowie malego,bo mowi ze tego sie nie da nie slyszec:(kochana kobieta,nic do niej nie mam.tylko ten moj maz!!!! jestesmy pod okiem lekarza,ale maz ciagle sie podnieca,ze trzese sie niepotrzebnie:(nie mam juz sil na niego:( klocimy sie o to ciagle.a dom drzy w posadach przy tych kaszlnieciach

Gość siostra zofia
zostaw go

jeśli dziecko kaszle aż tak mocno koniecznie do lekarza

Gość dcfsfxfgszfcgftsxfszfs
ja tez kaszlałam az sie dusiłam ale u mnie było cos astmopodobnego i zaden lekarz nie potrafił mnie wyleczyc

Gość ...ups
Ile dziecko ma lat??? Podejrzewam a właściwie węszę .......... provo! Która prawdziwa matka pozwoliłaby kaszleć dziecku tyle czasu, nie robiąc nic w tym kierunku. Aha I zmień wreszcie lekarza, bo ten pod którego okiem jesteście....chyba sobie nie radzi, albo się nie zna, podobnie, jak twój mąż.

Gość kduun
nie,to nie jest prowokacja.moj syn choruje 9 mies na 12.. antyb?tez bral..moze i to dlatego...ale jak lecze dziecko syropkami i po 2 tygodniach 0 poprawy to juz ide na ten antyb:( wiem,zmiana lekarza to podstawa i tak tez zrobie.

Gość kduun
mieszkamy z rodzicami...my na gorze gdzie jest Afryka,oni na dole gdzie jest Biegun bo cale cieplo "ucieka"do nas:O okno otworze to od razu dym,ze na po co palic w takim razie???! na szczescie okres grzewczy sie zakonczyl..

Gość kduun
oczywiscie po kryjomu otwieram te okna..no gdy masz jest na dole na kolacji u rodzicow...wraca i czuje,ze inne powietrze i robi mi wymowki.no wez wytlumacz durnemu chlopu,ze to dla dobra dziecka?:O

A grzejników nie możesz przykręcić?? Uważam że synek choruje bo poprostu macie za ciepło w domu.

Gość ...ups
Zrób dziecku badania w kierunku pasożytów.... pamiętaj, bo to istotne przy takich objawach.