gosiavongosia 0 Napisano Marzec 22, 2010 Witam. Mam pytanie: czy jesli jednego dnia wzielam (przypadkowo) dwie tabletki antykoncepcyjne to czy ma to jakis wplyw na ew przerwanie zabezpieczenia przed ciaza dzieki tabletkom?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosiavongosia 0 Napisano Marzec 22, 2010 (Chodzi o Novynnette). I czy one chronią teraz, tak jakby chronily normalnie, przed zaplodnieniem po stosunku ktory odbyl sie np wczoraj (bo przeciez te plemniki troche biegna i sie mecza ;) zanim ew dobija sie do komorki jajowej wiec do zaplodnienia nie musi dojsc natychmiast:p) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość keeendy Napisano Marzec 23, 2011 sama mam ten problem. w ulotce nic nie ma ato co w necie nie jest tak opisane jakbym chciała ;/ z tego zo zrozumiałam to nic się nie stało poprostu cykl brania tabletek nam się skróci do 20 dni i normalnie po 7 dniach 8 dnia mamy zazyć kolejna tabletke znowego opakowania :) tylko, że ja już skończyłam to pierwsze opakowanie, dostałam normalnego krwawienia z odstawienia i zaczęłam drugie więc nie wiem czy nie jest po ptakach już ;/ i czy nadal jestem zabezpieczana . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach