Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedoba155

ciaza czy panika?

Polecane posty

Gość niedoba155

boje się ze jestem w ciąży i wiem ze powinnam zrobić test ale zapytam czy to możliwe ze jestem w ciąży jeśli... -pobolewa mnie podbrzusze, jakbym miałam małe skurcze, - tydzień temu skończyła mi się miesiączka, -wcześniej (chyba tez po miesiączce) tez miałam takie jakby skurcze, -jakieś 2 tygodnie przed wcześniejszą miesiączka pojawiło się krwawienie, nie pare kropel ale jak okres tylko bez żadnych śluzów itp sama krew, -nie uprawiałam sexu od ponad miesiąca. nie wiem czy powinnam się bać czy mogę zachować spokój do zrobienia testu... pomóżcie

Witam,skoro tydzień temu skończyła Ci się misiączka,a od miesiąca nie uprawiałaś seksu to nierealne!!!

Gość niedoba155
słyszałam, że 3 miesiące można mieć miesiączkę... tylko mniej intensywną...

Gość A co Ty sobie myślisz
że tu znajdziesz jakiegoś cudotwórcę, który Ci powie czy jesteś w ciąży czy nie? Do ginekologa zapierdalaj, a w testy nie wierz. Ja zrobiłam w przeciągu tygodnia 4 testy (każdy z rana i każdy innej firmy) jakieś 3 tygodnie po terminie spodziewanej @. Każdy z nich wyszedł negatywny, a na wizycie u lekarza okazało się, że jestem w ciąży!!!

A w który miejscu boli Cię brzuch?I w jakich sytuacjach?Tzn.czy boli np.przy siadaniu wstawaniu itp.?

Gość Najpierw się przed chłopem
rozwalasz ze swoim pipskiem, a teraz się boisz ciąży??? Gier do góry nie bałaś się podnosić żeby umożliwić wejście fifolowi?

Gość niedoba155
poprostu boli..czuje. niekoniecznie jak wstaje czy siadam

Wiesz,skoro nie współżyłaś od miesiąca,a ostatnia miesiączka się skończyła tydzień temu to raczej nierealne.Czasem jest tak,że podczas ciąży występują plamienia krwią i dziewczyny myślą,że to normalna miesiączka.Najlepiej zrobić ten test,po paru dniach możesz go powtórzyć!A potem wybrać się do lekarza!

Te bóle mogą być też spowodowane poprostu owulacją.Ja mam nieregularne cykle,więc owulacja mi różnie wypada.Boli mnie wtedy po lewej lub prawej stronie.

Gość niedoba155
no ja miałam takie plamienia ale później tak jakby normalnie okres tego dnia co powinien być i dosyć intensywny..

Gość niedoba155
mnie boli bardziej na środku. na wysokości pępka albo niżej

To wiesz co?Do pewności zrób sobie test.Choćby jutro i coś już będziesz wiedziała!Nie denerwuj się,spokojnie!

Jak po środku,to może być z czegoś innego.Poprostu zrób sobie jutro test i napisz co wyszło!

Gość niedoba155
czasem bóle mam również wyżej albo nawet miałam na boku całkiem.. jednak raczej boli mnie pod pępkiem..

Gość niedoba155
mniej więcej jak okres ale nie bolą jajniki tylko środek oby negatyw ...

W takim razie na Twoim miejscu bym się tak nie bała,że to ciąża!!!;)Zrób sobie ten test,a będziesz spokojniejsza!A następnym razem uważajcie bardziej;)))