Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiatuszekkk21

doswiadczone kobiety prosze o pomoc

Polecane posty

Gość kwiatuszekkk21

wiec zaczne od poczatku z nazeczonym staramy sie o dziecko od grudnia w 2 cyklu staran spoznial mi sie okres zrobilam test. wyszła druga blada kreska.oglnie powtorzylam tes 4 razy za kazdym razem ta sama 2 ale o wiele bladsza.bylam pewna ze jestem w ciazy ale dostalam okres:( teraz mam nieco inna sytuacje okres dostalam 6 marca. staranka byly jak zawsze dzis jest 18 dzien cyklu a ja mam wrazliwe piersi prawie nie moge sie ich dotknąc i od jakis 3 dni mam bóle brzucha zupelnie takie same jak w czasie miesiączki:( nie wiem co sie dzieje jestem załamana . dodam ze nie mozliwe bylo by to ze spowodowane jest to owulacja z tego wzgledu iz obserwuje swoj cykl od jakis 6 miesiecy i nigdy takie dolegliwosci nie zdazły mi sie w okresie okołoowulacyjnym. czy ktoras z was tak miala? PRosze tylko o powazne odpowiedzi naprawdwe martwie sie ze jest cos ze mna nie tak. Dziekuje:*

Gość zrób jeszcze raz test
lub idź do lekarza na USG

Gość stonka polna
Jesli wyszla Ci druga kreska i to kilka razy, to znak ze jesteś w ciazy. Widocznie stęzenie hormonu było jeszcze niskie i dlatego taki kolor kreski

Gość joojjjjjjjjj
idź do gina - jak starasz się o dzidzie to dziw że jeszcze tam niebyłas...

Gość gogula
ale taa 2 kreska byla byla w styczniu teraz mamy marzec:( i mialam normalnie okres:( a martwia mnie teraz te pobolewania

moja bardzo dobra koleżanka przez 3 miesiące nie była świadoma, że jest w ciązy - miała normalne krwawienia jak przy okresie... i oczywiście jej dziecko urodziło się zdrowiutkie, a ona nie miała kłoptow z ciążą... Tak więc marsz do lekarza!!

Gość kwiatuszekkk21
@ mam miec 5-6 kwietnia:( takze wydaje mi sie ze to o wiele za wczesnie na nią:(

Gość kwiatuszekkk21
kurcze naprawde mnie to martwi a zarazem mam cicha nadzieje ze sie udało byla bym chyba najszczesliwsza:) jednak boje sie rozczarowania tak jak z tymi 2 kreskami wtedy bylam załamana baardzo bo bylam pewna ze to to :(