Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dor91

spotkania zmierząjące do seksu...?

Polecane posty

Gość dor91

Bardzo proszę cierpliwość w czytaniu i poradę : (... Mam 19 lat, od kilku miesięcy zarywa do mnie chłopak. W sylwestra namiętnie mnie pocałował, potem wyznał mi miłość. Na początku myślałam, ze coś z tego będzie... ale teraz nie jestem pewna swoich uczuć, o czym mu powiedziałam i na razie nie chcę z nim być. Jest kochany i bardzo się stara, więc drugi raz pocałowaliśmy się o 3 miesiącach, bo uważam że na to zasłużył, ale przypomniałam mu, ze to nie jest z mojej strony okaz uczucia. On powiedział, ze nie będzie niczego ode mnie oczekiwał i jemu to nie przeszkadza, więc dalej całował. W szczerej rozmowie powiedział mi że chce tylko mi sprawić radość, a ja że czuję, że to jest nie fair w stosunku do niego. Spotkaliśmy się następnego dnia i nastepnego i nasze pocałunki i zblizenia były coraz bardziej intymne. W końcu zapytałam czy chce teraz, abyśmy się tak spotykali na 'całowanie'... odpowiedział, że on chce, nawet jesli z mojej strony to nie jest okaz uczucia, ale sprawia mi to radość. Tak ciężko mi się mu oprzeć, ale czuję że nie tak to powinno wyglądac... chcę go szanować... poza tym pytanie do czego do ma wszystko zmierzać? W końcu znudzą nam się same pocałunki...

Gość smondscjl
i wtedy on włoży Ci reke miedzy nogi rozmasuje cipke i wsadzi swojego kutasa i bedzie Cie walic do upadlego spusci ci sie na ryjek połkniesz jego sperme ;D bedzie dobrze nie martw sie ;*

Gość dor91
powinnam jeszcze dodać, że spotkania i pocałunki zawsze wynikają z jego inicjatywy.. i przy odpowiedzi na moje pytanie o to jak będą wyglądać nasze spotkania, odpowiedział że dlaczego mielibyśmy tego nie robić, skoro nie jestesmy wobec nikogo zobowiązani...

Hmm, a czego oczekujesz od nas ? Nie mozemy dyktowac Ci co masz zrobic. Teraz tylko Twoje uczucia sie licza. Jesli uwazasz ze nie chcesz tego - to tego nie rob.

Gość dor91
nie chodzi o dyktowanie, ale o poradę... bo mam mętlik w głowie

Wydaje m sie ze zadna rada nie bedzie dobra :( Rob to co czujesz, jesli Ci sie chlopak podoba to oczywiscie mozesz dac mu szanse. Jesli masz jakies powazniejsze opory to lepiej jednak nie. Nie potrafie CI pomoc ale chociaz podniose Ci troszke temat.

Gość fdddddddddddd
zależy mu na fajnie spedzonym czasie, nie traktuje cie powaznie i nie czuje sie z nikim zwiazany, z toba rowniez. nie jestes mu obojetna, ale do milosci daleka droga. pewnie mysli o tym, zeby ta znajomosc rozwinela sie seksualnie, ale po takim podejsciu raczej nie spodziewaj sie glebszych uczuc z jego str. powiedzial ci jasno do czego to zmierza, do uszczesliwiania ciebie,uwaza, ze mozna sie namietnie calowac, bo nie ma w tym nic zlego. jednak nie widac, zeby byl zakochany, pociagasz go i tyle. nie oczekuje od ciebie niczego wiecej. pasuje mu tak jak jest.nie przeszkadza mu to, ze te pocalunki nie wynikaja z uczucia. mysle, ze jakby kochal, ciezko byloby mu oczekiwac tak malo. jakby kochal chcialby wiecej, chcialby cie poznac, rozumiec, wspierac. tego tutaj brak. moge sie mylic, ale po tym co tu napisalas, to tak wyglada.

Gość dor91
najbardziej się boje, ze stanie się to takie 'mechaniczne' i stracimy radość ze samego przebywania w swoim towarzystwie

Gość dor91
jest kochany- chce mnie poznać, rozumieć, wspierać... tak mi się przynajmniej wydaje...

Gość hgggggggggggg
zastanow sie czego chcesz. powiedz mu to jak sobie wyobrazasz wasza znajomosc, jakie masz oczekiwania. czego sie obawiasz i spodziewasz.pomysl o plusach i minusach tej sytuacji. badz szczera i niech on zdecyduje czy godzi sie na twoje warunki czy nie. jest duzym chlopcem nie musisz sie nad nim litowac. jestes duza dziewczynka i masz prawo ksztaltowac swoje zycie tak jak chcesz. podejmij decyzje i wez za nia odpowiedzialnosc. jestes jeszcze bardzo mloda i ta decyzja moze zawazyc na twoim zyciu, miec wplyw na postrzeganie mezczyzn. dzialaj zgodnie ze soba. jasno sie okresl.

Gość hgggggggggggg
pamietaj, ze zawsze mozesz go przetrzymac. dac sobie czas. to dobra proba. jesli poczeka to znaczy, ze zalezy mu na czyms wiecej niz tylko mlodzienczych eksperymentach. sprawdz, czy szanuje twoje zdanie, czy jest w stanie dać ci czas.

Gość dor91
dziękuję Wam