Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strrachliwa płotka

właśnie chciałam obejrzeć Eden Lake

Polecane posty

Gość strrachliwa płotka

ktoś tu polecał chyba nawet wczoraj, a może dzisiaj ten film. obejrzałam początek, później tylko przelatywałam dalej, wyrywkowo. masakra :( straszny film, dla ludzi o mocnych nerwach, czyli nie dla mnie :(

Gość strrachliwa płotka
to jest thriller. zakochana parka sobie wyjeżdża na weekend nad jakieś jeziorko, i pech chciał, że dopierdzielili się do nich jacyś gówniarze, grupka taka większa. no i, ogólnie mówiąc, sytuacja staje się bardzo niekomfortowa :O oglądałam wyrywkami, bo dla mnie to za mocne. chyba powinnam poprzestać na komediach romantycznych :(

Oh, ja do snu ogladam horrory i odziwo dobrze mi sie po tym spi :P Dlugi ten film jest ?

Gość strrachliwa płotka
on trwa 1:27, czyli tyle ile standardowo. kurde, Szejku, to ja nie mogę tak :O Girl Next Door Ketchuma (na faktach, tez straszny film; American Crime zreszta traktuje o tych samych wydarzeniach) obejrzałam do połowy i dalej nie dałam rady po prostu. chyba słabą psychikę mam :O

Gość strrachliwa płotka
:) tylko wcześniej na więcej mogłam sobie pozwolić. obejrzeć "Nieodwracalne" to był jednak wyczyn, "Piły" nie dałam rady i tak. ale więcej mogłam obejrzeć. nie znosze patrzeć na ludzkie cierpienie, nawet w filmie :( przeraża mnie to :( Ciebie nie?

gorzej znosze cierpienie zwierzat niz ludzkie. Pila to mocny film :P "you wanna play a little game?"

Gość strrachliwa płotka
FAIL nie, nie dla mnie :P ja w ogóle nie lubię patrzeć na cierpienie, niczyje. nie wiem, co w Pile jest takie fajne?

samemu sie glupio oglada, ale z dziewczynami calkiem ciekawie :P Dobra, lece spac. Milych seansow zycze :p

Gość strrachliwa płotka
no właśnie, z chłopakiem to może dałabym radę jeszcze :P dobranoc, też spadam 🖐️:)