Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Perendi

Wiosna już z nami a my takie grube! Diete od jutra kto ze mną ?:D

Polecane posty

Zjadłam wlasnie bigos - 200kcal. o 17 mam korepetycje, w domu bede ok 18.45, powinnam sie wyrobic z jedzeniem do 19 ( i tak pozno). Jest jeden plus wczesniejszej "diety" - nie jem po 18, wyrobił mi sie taki nawyk :) dzisiaj bedzie wyjatek, no bo korki.. ale beda to warzywka. A potem cwiczenia. Nie wiem dziewczyny czy znacie ćwiczenia "8 min. legs" z Youtube :) fajne są :) moze poskacze na skakance korzystajac z nieobecnosci mojego M. :D napisze wieczorem co i jak, na podsumowanie dnia :)

Witam. Mogę się przyłączyć. Wcześniej byłam na innym forum, ale ono wygasa, a znalazłam to. Ja postanowiłam wziąć się za siebie jakiś miesiąc temu. Przez ten miesiąc raz zgrzeszyłam pizza i piwem, ale odpokutowałam to na aerobiku. Tyle, że teraz od tygodnia nie byłam na aerobiku. Przez cały tamten tydzień nie miałam siły, a w tym tygodniu wypadły mi inne obowiązki i nie miałam kiedy. A dziś wybrałam się do supermarketu, i nie potrafiłam oprzeć się i nie kupić paczki chipsów i pierniczków w czekoladzie. I jak wróciłam to od razu wszystko na raz zjadłam. I do tego jeszcze rożka czekoladowego... Takie duże chipsy to ponad 1000 kalorii:( a na pierniczkach nie pisze ile kalorii mają (takie 200 gram nadziewane w czekoladzie) potrzebuję wsparcia, bo sama nie dam rady wytrwać w moich postanowieniach...

Ja schudłam 30 kg juz do tej pory na mojej diecie i zycze powodzenia innym zawzietym odchudzajacym sie :)) moje gg 3423051

Cześc laseczki moje kochane:) Podsumowując dzień: - jogurt naturalny 180 g plus jabłko - kanapka chleba żytniego z plastrem szynki i białym serkiem, - na obiad niestety mama zrobiła placki ziemniaczane aż ociekały tłuszczem:O:O:O wiec pochłonełam zamiast nich bułke żytnia taka 90 g z plastrem sera plus jabłko (po 15) I od tamtego czasu nic nie jem, zajełam sie zabawą z siostrzencem, byłam z psem na 30 minutowym spacerku, pocwiczyłam weidera i z agrafką i teraz popijam wode, zaraz zaparze sobie zieloną:) Nie jestem głodna:D Sukces:D Jutro ide sobie o 19nastej poskakac na aerobiku:) Ahhh a ile mam energii:)

Tak w ogóle patrze an ten jadłospis, i musze wykluczyc zupełnie pieczywo a owoce zastapic warzywami:O Czyli to do poprawki ale kalorycznie nie jest źle na moje oko jakies 800 kcal;) A Wy jak tam?

ale poleciałyście z temacikiem..... wciągnęłam obiadek.... zaliczyłam dłuuugi spacerek z m :-) o 17.30 koktajl owocowy i czekam do 20.30 na kolacyjkę........ tylko sama nie wiem na co mam ochotę...... staram się jeść regularnie posiłki.... kiedyś omijałam posiłki albo jadłam tyle co kotek napłakał( bo liczyłam kcal) i efekt był zupełnie odwrotny- zamiast gubić kg to je tylko zbierałam!! trener z siłowni nawtykał mi do głowy zasady rozsądnego żywienia i do tego przestudiowałam książkę SB i liczę na to że w końcu mój metabolizm się nade mną zlituje... chociaż kiedyś.... 5 lat temu przed ślubem licząc kcal zgubiłam 20 kg.... i utrzymywało się to długo... dopóki nie zaczęłam brać hormonów brrrrrrrr a teraz nic mi nie pomaga!!!

Cześć Dziewuszki :) wlasnie robie sobie warzywka w mikrofali - z Hortexu z lubczykiem ;) (tylko mojego M. nie ma hihi) Zrobilam zapas na 3 dni - to beda moje kolacje :) Dzisiaj zjadlam w sumie 1300 kcal (policzylam juz te warzywka) wiec jestem zadowolona i nie głodna :) pozdrowionka :)

bardzo się ciesze,ze temat sie rozrasta :)) u mnie dzis zimno tak,ze nosa za okno nie da sie za bardzo wystawić :( więc dzieki uzytkowniczce sopel lodu wyciagam moja poczciwą skakankę :) dam sobie dzis ładne 15-20 min. skacząc. jutro rano biegi. o 16:00 rower z siostrą. wieczorkiem skakanka jak bedzie zimno/a jak ciepło - biegi ;) skakanka dobra na nózki podobno. ide zrobic herbatkę.

no pewnie że dajemy rade hehehe właśnie wciągnełam jogurcik naturalny z aromatem migdałowym i kawą... mymmm pycha i na dziś koniec jedzonka...... jeszcze tylko zielona herbatka!!

Ja jutro mykam do Lidla po Nałęczowiankę, bo tam jest tania :) wole gazowana :) ech i nie cwiczylam dzisiaj. Za to moj M. jutro i pojutrze ma wolne, wiec wyciagne go na spacer, a moze i na rower :) ide pisac konspekty na praktyki. Dobranoc :)

no ja w planach mam jutro 2 godzinki na siłowni :-) aaaa później okupacja balkonu hihi muszę się zrelaksować na słoneczku!!

To już drugi dzien za nami :D Ja jeszcze wypiłam kolejne 1,5 l wody, to dzis w sumie bedzie 3 l:D yeah Ja tymczasem spadam do łózka, wyspać sie na jutro:) Jutro znów na rowerek i do pracy. Dobranoc dziewczynki:)

Gość Mamuska28888
dziewczyny trwam z wami

kolejny odchudzony dzień za nami..... milusich snów wszystkim i do juterka........ dobranoc ;-)

Rany ale się rozpisałyście! Ale to dobrze :) Ja kiedyś byłam na jakimś topiku dietkowym, ale raz że się rozleciał, a dwa dwie dziewczyny pisały do siebie a reszte olewały, więc nie było miło tam pisać. Tu widzę jest bardziej swojsko :) Jesteście szczere i zabawne, hehe Powinno nam się udać! Ja wczoraj sukces! Po praz pierwszy od dawna nie miałam popołudniowego maratonu. Co do posiłków to ja muszę jeść przynajmniej 5 małych, bo wtedy właśnie nie chodzę wieczorami głodna. Podkreślam POSIŁKÓW a nie przekąsek. Wczorajsze menu ( w odstepach od 2 do 3 godz) - kawa -jog natur. -bułka (bez niczego) -serek wiejski z ogórkiem -jog. naturalny z powidłami -łyżka ryżu, kawałek kurczaka, surówka -pół jabłka Takie jedzenie na mnie działa. Gdybym to utrzymała i nie jadła słodyczy to będzie super :) Ja też przytyłam w ciąży ponad 20 kg :( Przed porodem ważyłam 80. Od wakacji właściwie ważę 63 i nie mogę za cholerę zgubić. Tym razem się zawzięłam :)

Czesc Dziewczyny, naszla mnie ochota na buli na parze z nadzieniem czekoladowo orzechowym i jem sobie 2 na sniadanie. do tego kawa ze slodzikiem i mlekiem, łącznie 400 kcal. Pozdrawiam Was, milego dnia :)

Witam dziewczyny:) Wczorajszy dzień zakończony sukcesem:)Nie miałam jak się odezwać wieczorem...bo dodatkowe zlecenie dostałam...przed ślubem każdy grosz się przyda..więc siedziałam do późna:))) No ale za to zjadłam wczoraj tylko...schab pieczony z warzywami..i to o 16..i od tamtej pory nic..i nawet głodna nie jestem... Zaraz sobie kawusie zrobię...jedyna rzecz którą słodzę:) \No a poza wszystkim byłam wczoraj na małych zakupach z M:)nakupowałam tyle ozdób na Wielkanoc..,że M stwierdził, że chyba choinkę będzie trzeba wyciągnąć żeby to wszystko poukładać:P Pozdrawiam Was..i miłego dzionka:)

Gratuluje zakupów ;) zawsze miła rzecz oko cieszy :)) Ja wstałam,poranna gimnastyka zaliczona, i zaraz szukuje sie do biegów ;)) No to do zobaczenia pozniej. Miłego dnia, dietkowego rzecz jasna.

Cześc lachony:D Ja rano o 7 wciągnęłam w siebie bułke żytnia z plastrem sera, niestety nic innego "zdrowego" nie było w lodówie:O Dziś chyba musze sie wybrac na jakieś zakupy jogurty naturalne pokupować. Na obiad mam w planie talerz fasolki po bretońsku. A teraz na miłe ropoczęcie dnia w pracy kawka bez cukru i śmietanki:) Chodź zawsze piłam wszytsko bez cukru tak kawe zawsze ze śmietanką, mam nadzieję, ze i od tego sie odzwyczaje. Pozatym jak to zwykle w pracy mam 1,5 l butelke wody. Dziś dzień 3 powiem Wam, że o wiele lepiej się czuje - taka lekka brzuch nie jest wydęty:) Chyba ta jazda na rowerku do pracy też poprawia mi humor, na dodatek taka zajebista pogoda, szkoda tylko, ze trzeba do 15nastej za biurkiem gnić.:O No ale wieczorkiem jade na solarium a później na aerobik yeah, dam czadu:D hehe Miłego dnia kochane🌼

łoooo napisałam posta i mi wykasowało :O Dziś zaczynamy dzien trzeci:D:D:D, powiem Wam, ze od razu lepiej się czuje- tak lekko:D Brzuch nie jest wydęty i ten uśmiech na mojej twarzy, ze kolejny dzien na plus a wagowo minus hehehe:D Dziś wciągnełam o 7 rano bułke zytnia z plastrem sera, niestety nic dietowego nie miałam w lodówce:O, musze sie dzis wybrac na zakupy i kupic jakies jogurciki naturalne, moze jakies warzywka:) No ale odpokutuje to na dzisiejszym aerobiku, pozatym planuje jeszcze dzis zjesc na obiadek talerz fasolki po bretonsku, jak mnie później przypili to wciagne marcheweczke ale to sie okarze;) Pozatym jak zwykle mam ze soba w pracy 1,5 l wody:) A teraz popijam kawke bez cukru i bez śmietanki, zreszta zawsze piłam bez cukru ale zawsze ze smietanką. O dziwo nawet całkiem nieźle smakuje taka kawka bez niczego;) Do pracy znów przyjechałam na rowerku, miło tak się przejechac, tymbardziej że mamy cudowna pogode:) Kochane miłego dietkowego dnia:) ajjjj będzie dobrze;)

Carla - złośliwość rzeczy martwych:))) No ja dzisiaj muszę okna umyć, wyprać firanki:(((I tez do 15 za biurkiem..chyba mnie szlag trafi:))ale wieczorkiem chyba na solarium tez pójdę..bo tak się dzisiaj sobie przyjrzałam..i nie dość, że gruba to blada dupa:P A ja to kiedyś słodziłam i kawę i herbatę...ale już od 6 lat nie słodzę herbaty..tak z dnia na dzień się przestawiłam... no ale gorzkiej kawy to nie potrafię wypić...

Gość robaczek84
Witam!! Ja też się przyłączam do was laseczki:) mój cel - 55 kg:) czyli mam jakieś 6 kilo do zrzucenia. a pochwalę się że za mną już 4 kg zgubione:) czuję się teraz super i mam tyyyleee energiii że łoo:) mój sposób - zdrowo jeść, zamiast chleba białego i ciemnego - WASA a na niej co tylko chcę - jajeczka, pomidorki, wędlina serek:) a więc zaczynam: wzrost - 160 cm waga - 61 kg Pozdrawiam wszystkie forumowiczki , piszcie jak Wam idzie:)

Gość robaczek84
Witam!! Ja też się przyłączam do was laseczki:) mój cel - 55 kg:) czyli mam jakieś 6 kilo do zrzucenia. a pochwalę się że za mną już 4 kg zgubione:) czuję się teraz super i mam tyyyleee energiii że łoo:) mój sposób - zdrowo jeść, zamiast chleba białego i ciemnego - WASA a na niej co tylko chcę - jajeczka, pomidorki, wędlina serek:) dużo warzyw (gotowane na patelni z ryżem pychotka:) i owoców, a więc zaczynam: wzrost - 160 cm waga - 61 kg Pozdrawiam wszystkie forumowiczki , piszcie jak Wam idzie:)

Własnie kobietki, kiedy się ważymy? Może w Poniedziałek albo niedziele?

Laski ja proponuje zważyć się w poniedziałek, bo będziemy miały motywacje,żeby w niedzielę nie sięgnać bo słodysie ;) wiecie, w weekend zawsze ma sie ochote na jakieś jedzeniowe grzeszki :) Ja na razie jade na sniadaniu, ok 13 bedzie obiad - pizza rigga (!), a potem warzywa na kolacje :)

Oj witam w południe:) kurcze co do wagi...ja dzisiaj rano się zważyłam i 64,90:)))pierwszy raz od bardzo dawna przełamała granicę 65 kilo...i bardzo bardzo się cieszę..to mnie jakoś tak jeszcze bardziej motywuje:) dzisiaj tez tylko jeden posiłek będzie...bo mam jeszcze parę spraw do załatwienia i jak wrócę..to będzie koło 17 więc zjem raz i dziękuję:) a dzisiaj skończyłam tabsy..więc będę nabierała wody i wody i wody:)i będę puchła bo w niedzielę dostanę miesiączkę:((((czyli następnym razem zważę się w czwartek za tydzień:P A no i witamy robaczka:)

Dziewczyny, jak wyszłam po napisaniu posta, pochodziłam jednak, szybkim krokiem, taki sprint :) za zimno było, a teraz - sliczniutka pogoda! byłam z siostra na miescie, kupilam warzywa hortex z przyprawa orientalna [ tych nie jadłam,a inne mi sie juz znudziły, choc z lubczykiem sa też pycha , a na inne juz patrzeć nie mogę ]. Widziałam w handlowcu u mnie przecuudowne buty na obcasie, i torebkę... te buty, 50 zł, narazie pieniedzy nie mam, ale jak dostane, to jesli bedą, lecę kupić od razu bez zastanowienia - choc z moim szczesciem... pewnie ich nie będzie... i zostanie deichmann lub ccc. poza tym u mnie zero ładnych ciuchów w sklepach. to straszne... ;/... poszłam do sklepu z nadzieja kupienia mieszanki warzywa ryz + przyprawa, takowiej jednak nie było. ale ta orientalna ... mmm :) ide zaraz robić ;)) z kaszą :D