Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkktttooo??

psycholog potrzebny..

Polecane posty

Gość kkktttooo??

nie radze sobie z facetami ,wybieram ciagle ,zyciowych stracenców,a moze to ja mam zryta psyche wiec chciałabym isc po porade i ewentualnie na terapie ,bo nie chce tak dalej zyc i cierpiec ,chce miec normalny dom i rodzine ,faceta ,który bedzie mnie kochał,i dbał o rodzine ,bez fochów itp,ile kosztuje taka porada ,czy jest darmowy psycholog na nfz?? kompletnie nie mam pojecia moze ktos wie prosze podpowiedzcie ..

Gość analiza na szybko
Skoro zadajesz sie z przegrańcami musisz być brzydka i nie akceptujesz siebie

Gość szczurzecy
tak na nfz jest darmo prywatnie od 80 zł za godzine

Gość kkktttooo??
nie jestem paszczurem ani modelka jestem zwykła przecietna kobieta ,mam ciekawa osobowosc ,mówia ze jestem madra kobieta .. ale zawsze dokonuje złego wyboru ,zamiast zainteresowac sie facetem który oferuje mi wsparcie w kazdej dziedzinie zycia ja wybieram facetów z problemami ,wiec moze problem tkwi we mnie ?moze to ja mam zachwiane wzorce i sama prowadze do destrukcji swojego zycia ,niewiem wiec dlatego doszłam do wniosku ,ze trzeba poszukac pomocy ,a nie umartwiec sie do konca zycia ze cos mi nie wychodzi i wszyscy faceci sa bee..jak znalesc takiego z nfz ?

Gość na jakis czas
wyszukać poradnie psychologiczna w twoim miescie,przez net,albo od lekarza rodzinnego

Gość kkktttooo??
juz znalazłam taka poradnie w moim miescie tylko zastanawia mnie jedno ,czy przyjma mnie ,bo ja nie mam schizofremi ,ani depresji,mam problem z wyborem niewiem nawet jak to nazwac , nawet nie wiem jak to sklasyfikowac ?

Gość kkktttooo??
up..

Gość wujek-dobra-rada
Jestem specjalistą w każdej dziedzinie proszę o zadawanie pytań.

z jakiego jestes miasta? to chyba najwazniejsze pytanie. jesli chodzi o ceny. na terapie na nfz sie czeka baaaaardzo dlugo, u mnie w Warszawie ok 2 lata. Predzej grupowa. na terapie moze isc kazdy kto ma problem, wcale nie trzeba miec shizofrenii no wez przestan :) ludzie przychodza z przerozniastymi problemami, a terapia kazdemu wyjdzie na dobre.. ze pewnych wzgledow w ktore sie nie bede zaglebiac jesli chodzi o facetow.. jesli jest tak, ze ci "normalni" rowniez do ciebie podbijaja ale zwyczajnie ci sie nie podobaja, albo szybko rezygnujesz z takich znajomosci.. a jedynie pakujesz sie w zwiazki z takimi z ktorymi wychodzi jak wychodzi to mozesz miec problem.

Gość przyjmą
nie musisz mówić o co chodzi, każdy moze potrzebowac konsultacji

jesli jest tak, ze trafilas na calkiem normalnego faceta i zwyczajnie ci sie szybko znudził/odwidzial i nie czulas "tego czegos". a czulas dopiero do tych "zyciowych stratencow" to tak mozesz miec z tym problem. jednak jesli za kazdym razem wejscia w zwiazek okazywalo sie potem ze to nie ten, to problem moze byc u ciebie ale innej natury, chodzby typowych bledow kobiecych, za duzych wymagan itp itp

jak cos to odezwe sie potem, bo puki co jestem zwalona i po imprezie malej.. :)

Gość ktooo?
problem jest taki ze ,kreca sie kolmnie faceci ktorzy ,chca ze mna tworzyc rodzine ,sa odpowiedzialni ,finansowo niezalezni ,poukladani ,odpowiedzialni..okreslam ich tak bo sposobie bycia ,rozmów i w jaki sposób prowadza swoje zycie jakie maja priorytety ,a ja wybieram ciagle albo maminsynków ,facetów z problemami w wyrazaniu uczuc,ciagle wyciagam reke ,staram sie zrozumiec ,staram sie rozmawiac by rozwiazac problem a oni fochuja sie o byle co ,nie potrafia prowadzic dialogu, nie wiem moze wymagam zbyt wiele chce sie czuc dobrze w moim facetem ,chce sie czuc kochana ,jesli jest problem chce rozmawiac znalesc kompromis ,nie jestem ideałem mam swoje wady ,mysle ze czas zeby zaczac od siebie moze psycholog powie mi co robie nie tak ,zapewne bedzie widzial to czego ja nie widze..

Gość ktooo?
jestem z lubuskiego

"skoro zadajesz się z przegrańcami musisz być brzydka i nie akceptujesz siebie" ... Hmm a ja powiem w ten sposób .. Ładne i atrakcyjne kobiety mają najmniejszą szanse na poznanie wartościowego mężczyzny. Wiec definitywnie się z Tobą nie zgadzam. kkktttooo - może po prostu usiądź i poczekaj a książę sam się znajdzie. ;> Żeby iść do psychologa nie musisz mieć schizofreni czy depresji ;> Tym zajmuję się psychiatra. Psycholog pomoże Ci z każdym Twoim problemem psychicznym z którym sobie nie radzisz. To taki przyjaciel za pieniądze ;]

Gość ktooo?
dziekuje Wszystkim za rade 🌻

co za bzdury, to nie ma nic wspolnego z wygladem to na jakich facetow trafia kobieta. Autorko ty prawdopodobnie powielasz schematy zwiazku wyniesione z rodzinnego domu. taki sie zapisal u Ciebie podswiadomie wzor i tylko w takich facetach potrafisz sie zakochac, bo wbrew pozorom oni zaspokajaja Twoje potrzeby... wiem, ze to takie paradoksalne, ale naprawde podswiadomie masz potrzebe tworzenia takich relacji jakich nauczylas sie bedac mala dziewczynka od rodzicow. psycholog dla Ciebie jak najbardziej. uwolnisz sie z tego schematu i zaczniesz realizowac siebie, a nie powielac błędy pokoleniowe.