Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniesmaczoooona

klub ENIGMA KATOWICE

Polecane posty

Gość zniesmaczoooona

20.03.10 byłam z koleżankami w enigmie ale to co zobaczyłam na parkiecie spowodowało u mnie mdłości nie wspominając o szoku...na wejściu robią "wielka"selekcje,że niby od 21 lat wpuszczają a tu na parkiecie 18 letnie dziewczynki wyglądające i zachowujące się jak najgorsze dziwki..ostatnio byłam w tym klubie w lipcu 2009 i wtedy byli normalnie ludzie i fajnie się bawiłam ale to co było w sobotę spowodowało że zdecydowanie zmieniłam opinię o tym klubie,w skrócie dziewczynki wyginały się na wszystkie możliwe strony dupami prawie jeździły po parkiecie wchodziły między loże i trzepały kudłami i ocierały dupami o rurki(jedna chcąca zrobić największe wrażenie co 10 minut zmieniała balerinki na 10 cm szpilki :) żałosne:/ jednym słowem czułam się jakbym była w burdelu..pomijając to,że większość ludzi spoglądała na nie z politowaniem..i te ich co 15-minutowe wrzaski typu JAZDAAA JEDZIEMYYYY no chciało się już rzygać...ale i tak najbardziej zdziwiło mnie to że "pan ochroniarz"siedzący przy lożach dawał się obmacywać z każdej strony temu dziecku(które chwilę później mizdrzyło się z innym chłopcem)..właścicielu Enigmy, czy to tak powinna wyglądać praca waszych karków?(już nie dziwi mnie czemu tak na nich mówią,no zwykle dodają jeszcze bezmózgowych:/)i ta wasza selekcja..jak już ma być to niech będzie dokładna nie wpuszczajcie małolatów i zwracajcie uwagę na wygląd, bo to przede wszystkim świadczy o atmosferze w klubie... Pozdrawiam p.s. Dj (nie wiem jak Go zwą wiem tylko że '"dawno temu"(ok 9lat) jak jeszcze chodziłam do podstawówki to grywał nam na szkolnych dyskotekach :) - REWELACJA :) pozdrawiam tego przesympatycznego Pana

Gość wujek-dobra-rada
Jestem specjalistą w każdej dziedzinie proszę o zadawanie pytań.