Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania_1988

problem z sexsem

Polecane posty

Gość ania_1988

Mam problem moj chlopak odmowil mi sexsu niekochalismy sie 4 dni bo bylam na uczelni, szybciej sie kochaliśmy pul minuty on był zaspokojony ja nie bo chcialam jeszcze. zrobilismy to drugi raz pul minuty okolo to jak moge byc zaspokojona. w niedziele pojechalam do niego cialy dzien odpowywal wiec energie powinien miec okolo 23 wkurzylam sie i weszlam w bieliznie do pokoju polozylam sie kolo niego a on nic jeszcze namnie nawrzeszczal i dalej ogladal film.a na koniec powiedzial mi ze traktuje go ja mieso;) conto wogole znaczy? niemam prawa miec ochoty na sexs. kochamy sie 2 lata nigdy niemialam oragazmu i meczy mnie to a on chyba ma to gdzies bo jak zaczynam rozwe udajeze niema tematu albo wrzeszcy. co mam zrobic?ogolnie kochamy sie jak on chce a nie jak ja mam ochote a sory mi pul minuty nie wystarcza

Gość ustiron
POŁ pisze sie przez Ó ale se "kochanka" poszukałas

Gość ustiron
PÓL pisze sie przez Ó hhahah ale se "kochanka" poszukałas?? o orgazmie z nim zapomnij

Gość ustiron
nic mu nie kupuj wymien go na sprawniejszy egzemplarz

Gość
Moja droga,prawdopodobnie chłopak domyśla się,że nie masz przyjemności z seksu,czuje,że to wszystko jest sztuczne a w takiej sytuacji wczesniej czy pózniej znajdzie sobie kochankę. Moim zdaniem powinnaś usiąść i na luzie o tym z nim pogadać. Powiedz,że jest super facetem,świetnie się kocha ale ty masz problem z orgazmem. A jeśli nie może sie opanować to niech się za przeproszeniem najpierw strzepie do łazienki a potem przyjdzie i zajmie się tobą. Musisz mu otwarcie powiedzieć,że ty również masz prawo być zaspokojona.

Gość polecam siebiee
ja będę Cie chechłał ze 40 minut non top jak bedziesz chciała ze az z sił opadniesz i ssał Twoje suty, wyliże cipke a Ty bedziesz mlaskac mi pytonga, zobaczysz co to dobre rżnięcie beybe