Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaka seria?

kosmetyki dla noworodka

Polecane posty

Gość jaka seria?

jakie kosmetyki są najlepsze dla małego dziecka,zastanawiam się nad Hippem-dobry jest?-prosze o pomoc doswiadczone

Gość yyu
ja używałam i używam wszystkiego z Hippa,jak dla mnie bomba :) na początku oliwkę,teraz balsam bo ciała,chusteczki nawilżające cały czas,żel do mycia,szampon

Gość niebieski motylll
ja od samego poczatku(14mies) uzywam jedynie zasypki alantan i mala nigdy nie miala zadnych problemow ze skora(odparzen, krostek itp). a do kapieli mydelko nivea.

My używamy od samego początku płynu do kąpieli i oliwki Hipp. A teraz zaczynamy korzystać z szamponu. Jestem zadowolona. Bardzo ładnie pachną, są wydajne i co najważniejsze moje dziecko nie ma żadnych zmian na skórze. A tego płynu do kąpieli to czasami i ja używam:) Nie mogę się oprzeć zapachowi:)

My używamy od samego początku płynu do kąpieli i oliwki Hipp. A teraz zaczynamy korzystać z szamponu. Jestem zadowolona. Bardzo ładnie pachną, są wydajne i co najważniejsze moje dziecko nie ma żadnych zmian na skórze. A tego płynu do kąpieli to czasami i ja używam:) Nie mogę się oprzeć zapachowi:)

Gość Poczułam wiosnę
Od urodzenia cała seria bambino. Od innych np. chusteczek (nawet pampersa) miał a to odparzenia, a to zaczerwienienia. Przestałam eksperymentować. Chyba ważne abyś trzymała się tego co wybierzesz, a nie zmieniała kosmetyki co chwilę

Ja używam wszystkiego z Nivea Baby. Jestem z tych kosmetyków bardzo zadowolona :)

Hipp jest rewelacyjny, nie uczulil mojej małej w przeciwienstwie np do Johnsona. Pięknie pachnie, kosmetyki sa wydajne, warte swojej ceny.

Gość Abbey
My od 6 miesiecy uzywamy serii Jonsona i nie ma zadnych problemow ze skora. Jesli sie decydujesz na jakis kosmetyk najlepiej uzywaz calej serii jednej firmy. Przy problemach latwiej jest zrezygnowac z firmy niz szukac ktory kosmetyk szkodzi.

Gość edyytuuś
zero kosmetyków!Tylko mydełko i szampon Bambino.Po co dziecku zapychać pory w skórze oliwkami,kremami - jeśli nie ma suchej skóry?Każdy mądry pediatra wam to samo powie.