Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aggatka20

Niemodny facet...

Polecane posty

Gość Aggatka20

spotykam się od 3 miesięcy z pewnym chłopakiem...ma 24 lata, ale hm...on chodzi przez tydzien w tym samym, tzn. ta sama bluza, te same spodnie...mam nadzieje że nie te same majtki nosi...ech..co mam robić?jak mu powiedziec żeby zaczął dbac o siebie?

Gość zywiecki zdroj dynamiczny
a nie śmierdzący facet czasem?

Gość Aggatka20
nie nie śmierdzi...ale ja juz mu proponowałam zakupy to mówi że kasy nie ma...no to ja że możemy się do ciucholandu wybrać, zawsze coś fajnego można wychaczyć i kupic i nie drogo jest...a on że tam ciuchów nie będzie kupował...

Gość zywiecki zdroj dynamiczny
ale jak nosi te same ciuchy tydzien czasu chcąc nie chcąc one syfią bo się człowiek poci i chłonie wszelkie zapachy

no to trzeba zrobić podstęp ;) jak będziesz szła sobie coś kupić to zabierz go i przy okazji kup mu np koszulkę która ci się spodoba ;)

Gość nie znosze ludzkiej głupoty
a moze on nie ma kasy poprostu? moze zamiast wydawac bajonskie sumy na ciuchy inwestuje w cos bardziej tworczego?:P co z tego ,ze nosi to samo? moze pierze te ciuchy co dwa dni i nie jest brudasem? lecz sie laska

Gość Aggatka20
Tak w sumie mogę tak zrobić...to będzie zamiast jednej to w dwóch koszulkach ciskał :D...ech ja lubie facetów modnie ubranych i wogóle...a czasami mi sie wydaje ze nawet nie obchodzi go czy dla mnie jest atrakcyjny czy nie..ja co dzień w czym innym chodze..

Gość Aggatka20
nie znosze ludzkiej głupoty - ja mu nie każe stos ciuchów kupować, ale jakoś wyglądać a nie ciskać non stop w tym samym...tobie by to nie przeszkadzało?

Gość Prima Cafe
Facet to nie baba, jak chcesz strojnisia to musisz sobie znalesc jakiegos niedoszlego geja. Bedzie zawsze na czasie :D

Gość Aggatka20
ludzie ja nie chce geja ani nic w tym stylu, tylko chce żeby troszke dbał o siebie, nie powiem z buzi i ciałka to jest super facet, ale z ubioru to hm...bez komentarza...musze jakis plan obmyślić żeby się wkońcu wybrał na zakupy..

skoro lubisz modnych kolesi to po co z nim sie spotykasz? czemu wybralas jego??? codziennie nosisz cos innego - wow,ale zablyslas :P zastanow sie nad soba - chco wierze ,ze ten koles zrobi to szybciej za Ciebie :P

Gość sasdghjkh
biseksa se wex to bedzie modny i śliczniusi taki

Gość Prima Cafe
To nie przejdzie, zakladamy sie ?Juz w 2 sklepie powie ze go sraczka zlapala i tyle go widzialas na zakupach.

jestes pusta i tylko tyle na twoj temat. liczy sie dla ciebie TYLKO wyglad. cialko, buzia ,szmatka. nie chcialbym takiej laski jak ty. gardze takimi :P a koles ma pecha

Gość Prima Cafe
No ale jak sie pokazac z takim kolesiem w koszuli w kratke wsrod swoich kolezaneczek stroiniczek :D

Gość Aggatka20
wybrałam go bo mi się podoba...w sumie to on wychaczył mnie :)...ale dobrze nam razem, czuje ze to coś więcej będzie...może mu powiem że wiosna się zbliża i tak z nienacka zapytam się go czy ma jakies już letnie koszulki?jak nie to może byśmy wybrali się jakies wypatrzyć i przy okazji kupić...dobre?

piszesz o moim ex współlokatorze??:) jaki on słaby był... nie miał żadnych spodni całych ani koszulki ani bluzy, wszystko zawsze miało dziurę, brudne tak że nie dało się doprać. nie kupował nic bo to co ma, mu odpowiada i ma w dupie modę. a też niby nie miał czasu :)

Gość Prima Cafe
Ty chcesz go ubrac tak ? Ja ci mowie ze sie nie da, ale jak chcesz sie sama przekonac :P to moga byc wasze pierwsze i ostatnie zakupy.

Gość Aggatka20
goha_3miasto - nie on jeszcze w podartych nie chodzi.. ale mozna tak? ech...nie rozumiem jak człowiek może nie dbac o siebie...

Gość Prima Cafe
I figi z 80 roku, bo takie go kręcą :D No co jest, wymiekasz ? :D

Gość Aggatka20
mogę kupić :)

A dla ciebie dbanie o siebie to ciuchy i maseczki? Może on się rozwija i dba o stan intelektu. Koszulke zawsze kupi a wiedzy w 10 minut nie zdobędzie :P

Gość kejsi
pusta lala :P a moze on ma inne atuty oprocz ciala? bo mam wrazenie ,ze oboje jestescie nie za bystrzy , no wiesz... po zawodowkach ,technikach gastronomicznych ,kiepskich studiach :P

Gość Prima Cafe
Ty chyba nie wiesz co to dbanie o siebie.

Gość Prima Cafe
Po co jej mozg, ma ciuch :D

Gość kejsi
ja tez tak uwazam :D

Gość Aggatka20
ale tak na poważnie, tu nie chodzi o to że akurat kasy nie ma bo ma...ma dobrą pracę i nie rozumiem czemu się nie ubierze ładnie...nie mowie jak jakiś laluś ale normalnie...zaraz mi odpwiecie pewnie że jak mi zależy to zaakceptuje go takim jakim jest tak?