Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ikhfsi

prawo jazdy

Polecane posty

Gość ikhfsi

zapisywac sie czy nie? mam 21 lat, ucze sie, jestem rowniez zoną i matką. Nie moge sie zdecydowac czy zapisac sie.. moze zdam jescze przed wakacjami???

Gość ikhfsi
no wlasnie, ale mam tyle przykładów ze nie zdają za 4,5 czy nawet 7 czy 8 razem,... i troche byloby mi zal asy gdyby mnie to tez spotkalo, w koncu na dziecko tyle idzie kasy ze szok

zapisz sie koniecznie - czesto do pracy wymaganiem jest prawo jazdy - bedziesz niezalezna mi sie kiedys wydawalo, ze jest mi to niepotrzebne ale od kad mam prawko (kilka lt) to nie wiem jak zylam bez niego i jazdy samochodem ;)

Gość ikhfsi
no wlasnie, wszedzie zawozi mnie mąż

Gość ikhfsi
wiem, ale jestem tez osobą niesmiałą ale z drugiej strony takie niektore tłuki zdają ze mi sie wierzyc nie chce ze mają prawo jazdy

Gość indigo tatoo
ja dzisiaj odebrałam moje prawko :) zdałam za 2 razem, nie mogę się już doczekać samodzielnej jazdy

Gość ikhfsi
wiem, wiem zdaje sobie z tego sprawy... a i mam jeszcze jedno pytanie, informowalam sie ze trzeba miec jakies badanie od lekarza, to mozna isc normalnie po to do przychodni czy gdzies do specjalisty?

Gość ikhfsi
indigo tatoo - gratuluje! Powiedz warto bylo? duzo stresów?

Gość PStudentka
Zapisać się możesz,nic nie szkodzi! Ja mam 19 i mam to już za sobą:) Za 5 razem zdałam:) Najgorsze są te nerwy związane z egzaminami itp. To wykańcza:) Ale za to jakie wspomnienia są:)

kobieto...ty się jeszcze zastanawiasz? ja zdałam prawko na osobówki za trzecim razem a na autobusy za drugim...A jestem rok starsza od ciebie(no jeszcze nie bo 19kwietnia skończę 22:P)

Gość ikhfsi
na autobusy?

Gość ikhfsi
a z jakiego powodu wybralas autobusy? :)

Gość kkarusia
21 lat i juz zona i matka!!!!!!to sie troche pospieszyłas, szkoda ze nie ze zrobieniem prawka!!!!!!lec juz dziisja i sie zapisuj, to zmienia zycie na lepsze

Gość ikhfsi
a odpowiedcie mi co do lekarza?

Gość indigo tatoo
Dzięki :) Oczywiście,że było warto. Za 1 razem w ogóle się nie denerwowałam i oblałam na łuku :o Za drugim razem było sporo stresu, bo musiałam czekać na egzamin ponad 4 godziny (miałam do ośrodka egzaminacyjnego około 100 km i nie mogłam inaczej dojechać). Jak się tak siedzi bezczynnie to przychodzą różne głupie mysli do głowy. Ale niczego nie żałuję. Jutro siadam za kółko i w drogę ;)

Gość ikhfsi
no wlasnie mi powiedzieli ze musze sama zrobic takie badania one kosztuja 100zl tylko teraz nie wiem gdzie

Bo będę pracować jako kierowca. Znaczy mam nadzieje ze będę... wszystko jest na dobrej ku temu drodze....Ale rożnie to bywa...Takie spełnienie marzeń;) U nas w najbliższej rodzinie kierowców na pęczki, dwóch dziadków,tata, dwóch wujków i brat cioteczny, wszyscy kierowcy z kat.C zawodowi, tylko mi się udało jedynkę zrobić w tak młodym wieku:D

Gość rocherrka
Musisz iść do lekarza medycyny pracy, który wypelni Ci (odpłatnie) formularz o braku przeciwskazań do prowadzenia pojazdów. Zapyta o choroby, zbada wzrok, rozróżnianie kolorów...Ja zapłaciłam za to 80 zł

Gość gość
Nie dobijajcie mnie. Ja po piątym oblanym prawku stwierdziłem, że mam to gdzieś i zamówiłem sobie kolekcjonerskie ze strony fastidcard.com – to prosta, a co najważniejsze, legalna alternatywa.