Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lady_blizzard

Moja siostra to straszna chamka! pierdzi przy ludziach, beka ohydna jest

Polecane posty

Gość lady_blizzard

Ma już blisko 40stkęna karku 3 dzieci , rozwódka a zachowuje się niepoważnie.Pierdzi przy ludziach, beka, gada takie obrzydlistwa że uszy więdną, nie goli się też pod pachami a chodzi w bezrękawnikach i nie krępuje jej to a mi się rzygać chce jak to widze. Raz jak miałam okres to powiedziała do mojego męża "Co smutny jesteś bo ona ma okres i se nie wsadzisz?" albo jak kuzyn powiedział, że krew mu się z nosa leje to ona "a mnie z cipeczki i jakoś nie narzekam".A jak ktoś mówi, że isę źle czuje to ona na to, że chłopa potrzeba żeby bolca wsadził. Albo łapie inne kobiety za pierś albo za tyłek.Ona twierdzi, że nie można być sztywniakiem ale dla mnie to przesada jest

Gość Kapelusznica
Nie lubię takich bezpośrednich ludzi...to prostackie przecież... Unikaj siostry, jak tylko możesz...

Gość anonimowy anonim
no cóż na głupotę nie ma rady. może jeszcze nie znalazła się taka osoba żeby jej powiedziec, ale nie żaden znajomy tylko całkiem obca osoba co o niej mysli. jezeli jeszcze wogole czyms sie da to wykorzenić???? >> Kapelusznica ma rację unikaj siostry. mniej wstydu wiecej zdrowia :D

to Kapelusznica była w innym topiku taka wrażliwa na krytykę? :) jak krytyka jest równoznaczna z wykluczeniem, to się nie dziwię:)

Gość upujeeeeeeeee
unikam jej jak tylko mogę ale czasem są sytuacje kiedy jestem zmuszona z nią być.Obrzydza mnie po prostu i ogólnie mam ją za prostaczkę (wiem, że to rodzina ale nie mogę się przemóc) i ona to widzi bo się czasem złości, że z nią nie gadam ani nic a jak mówię jej że się źle zachowuje to mówi, że jestem sztywna

Ewidentnie narusza osobiste granice i porusza niestosowne tematy:o Próbowałaś z nią na ten temat rozmawiać??

Gość lady_blizzard
pewnie, że próbowałam ale wszystko obraca w żart, twierdzi, że nie zamierza się chamować i to ja jestem ograniczona bo trzeba mieć poczucie humoru

Może zastosuj przeciwko niej jej własną broń? Bądź złośliwa, opryskliwa, naśmiewaj się z niej.

Gość lady_blizzard
robię to właśnie i powstaje konflikt.Ona się wkurza że taka jestem ale jak ona się tak zachowuje to jest dobrze.