Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hunnie

wpadnij ktoś do mnie na herbate. nudy jak nie wiem..;/

Polecane posty

Zabił w innym sensie. Otóż to był naprawdę duży pies i w wieku 9 lat zaczął chorować. Okazało się ze ma poważne problemy z odbytem. Wiec zrobiono mu operacje. Po tygodniu zaczęły puchnąć mu łapy zabrałam go znów do weterynarza ten podał mu zastrzyki ponieważ stwierdził że to coś z sercem. Ale podał mu za dużą dawkę gdy doszłam z psem do domu nie mógł już w ogóle chodzić usiadłam koło niego i płakałam prosząc żeby to się skończyło już i wtedy zdechł na moich kolanach.. To była chyba jedna z największych tragedii w moim życiu. Moj najlepszy przyjaciel skończył przez błąd weterynarza.

Zabił w innym sensie. Otóż to był naprawdę duży pies i w wieku 9 lat zaczął chorować. Okazało się ze ma poważne problemy z odbytem. Wiec zrobiono mu operacje. Po tygodniu zaczęły puchnąć mu łapy zabrałam go znów do weterynarza ten podał mu zastrzyki ponieważ stwierdził że to coś z sercem . Ale podał mu za dużą dawkę gdy doszłam z psem do domu nie mógł już w ogóle chodzić usiadłam koło niego i płakałam prosząc żeby to się skończyło już i wtedy zdechł na moich kolanach.. To była chyba jedna z największych tragedii w moim życiu. Moj najlepszy przyjaciel skończył przez błąd weterynarza.

noothingg przykro mi. tak szczerze, z tego co widze, to weterynarze mają w nosie zwierzęta. przeważnie gdy trafia chory pies ich pierwsze zdanie to " oo booże. kiedy to się skończy" . ja rozumiem że mają wiele róznych czasem ciężkich przypadków.. ale jako małe dziecko uważałam że weterynarz kocha zwierzeta, wlasnie dlatego nim jest. teraz wiem, ze to bardziej dla kasy niz z powołania.

ehh ja z checia bym sobie sprawila...ale mieszkam z rodzicami jeszcze...a oni twierdza ze jakiekolwiek zwierzatko spowoduje za duze przywiazanie ich do niego...ze malo miejsca itp...eh:(mialam kiedys swinke,chomika,kanarka i rybke i to wszystko w jednym czasie i nei bylo za malo miejsca:(

sweet, moi mówili identycznie. ale w pewne wakacje przybłąkała się kotka, która chwile potem się okociła.. zdążyła przynieść maluchy do domu i wpadła pod samochód. razem z tatą wykarmiliśmy dwa malce tzw. pipetkami, później butlekami dla niemowląt i tak już zostało..:) jednego oddaliśmy kuzynce, drugi został u nas. aktualnie ma 11 lat i dobrze się trzyma :)

ja narazie jeszcze poczekam...miedlugo raczej sie przeprowadzimy,musimy wykonczyc tylko dom teraz takze jak juz tam bede to napewno jakiegos zwierzaka sobie sprawie:)

no właśnie nie wiem. woda się zagotowała.. już teraz nie wiem ile herbat robić:P eee moze wszyscy są w drodze..:))

mi szef kompa zajął i chwilowo nie miałam dostępu :P No ten mój,to na prawo i lewo lata na tej smyczy,robi jakies zyg zagi,ciągnie,ze az mnie cholera bierze jak z nim chodze :D Dlatego lata sobie sam :P Co do zwierzaka,to polecam szynszylki,są wprost cudowne,aczkolwiek nie za bardzo lubią się tulic,ale można je do tego przyzwyczaić :D Poza tym,nie smierdzą,nie brudzą,mają przyjemne futerko i są przesłodkie :D A moge porównac,bo miałam w domu chyba wszystkie typy gryzoni :P:D

fretki są cudowne..:D uwielbiam je.. tylko niezbyt pachną :( ok, będzie i kawka :)

niestety akurat za szynszylami nei przepadam:D ja planow zadnych nie mam nadzisiaj...teraz ide ogladac majke bo mi sie sciagnela a potem przejde sie na solarium(nie jestem jakas tam pomaranczowa lala tylko musze czasami na solarium pojsc zeby mi sie koloryt cery poprawil...inaczej mam rozne kolory i nieladnie to wyglada...)

tez mialam isc na solarium, ale kupilam papierosy :p. eh nie dosc ze bede blada to jeszcze z rakiem :P

Gość ty ciekawska
SweetChocolate a czemu masz rozne kolory?masz przebarwienia po czym??

ogolnie to ostatnio bylam w piatek na 8 min...ale nic mnie nie zlapalo...wczesniej bylam chyba rok temu na solarium:P a dzisiaj ide na 10 min i zamierzam isc jeszcze tak z 5 razy...tak zeby wyszlo raz w tygodniu po 10 min...napisze jak wroce:)

sztuczne lato..:) zazdroszcze tego ciepełka :) ja zaraz uciekam.. eh