Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilikaa23

mójfacet mnie olewa

Polecane posty

Gość lilikaa23

nie odbiera ode mnie tel czesto bo ma takie widzi misie... albo sie rozlacza ... tak wyszlo ,że ja do niego dzwonie bo mam do niego darmowy nr.. jak sie spotkamy to mowi jak to mnie kocha itd... a jak nie dzwonie bo mam tego dosc to mi to wypomina . co mam robić?

heheh no nie wiem ... moze po prostu powiedz mu w prost co o tym myslisz,i przestan dzownic , po chilere dzwonic, jak nie dobeira albo sie rozlacza ... poza tym to dla mnie 2-znaczne ;]

Gość lilikaa23
i np mnie olewa bo pisze mu smsa i nie odp potem dzownie i jest zajete ...

Gość lilikaa23
chyba nic z tego nie bedzie tak cos czuje..

Gość lilikaa23
up

Gość lilikaa23
up up

tak jakos mi sie wydaje ze to wyglada na potencjalne "mam cie w dupie" stracil jakos zainteresowanie, bo moze jest zainteresowany kim innym ;/ niestey, i dlatego potem mowi,Ci jak bardzo Cie kocha itp. bo ma poczucie winy, a jak nied zownisz, to sie wkurza , ze tego neir obisz, bo boi sie, ze sie moze dowiedzalas , albo cos, albo z eejstes zla . Musisz go olac i to lodowata woda ;/ daj sobie spokoj. Dlugo ejstescie razem ?

Gość lilikaa23
może ma kogoś innego? jak myślicie? przestanę dzwonić zupełnie i zobaczymy co będzie...

Gość lilikaa23
nie wiem wlasnie .. ostatnio jak dzownilam to bylo przez godz zajete to z kim mógł tak długo gadać?

Gość lilikaa23
Violins to czemu mi nie powie od razu ,że ma kogoś innego sypia ze mną i wogóle... bylby taki perfidny zeby na dwa fronty grać?

Gość lady_blizzard
po prostu przyzwyczaił się do tego, że to TY zabiegasz o związek i nie obchodzi go nic.Wie, że może sobie pozwolić na takie zachowanie bo z nim będziesz.Przerabiałam to :)Wystarczy trochę popuścić smycz dać mu luz.Jak mu zależy sam przyjdzie I nie słuchaj kafeterianek jak pierdolą, że pewnie kogoś ma bo to najbardziej prymitywne wyjaśnienie