Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość freshlook

nie potrafie z nim zerwac a czuje ze nic z tego nie bedzie

Polecane posty

Gość freshlook

jestesmy razem 4 lata, ja czuje,ze z mojej strony uczucie sie wypala z dnia na dzien, chce to skonczyc, a nie potrafie :o nie potrafie bo on mowi mi jak bardzo mnie kocha,ze nie wyobraza sobie zycia beze mnie,ze nie wie co by beze mnie zrobil itp :o wiem,ze strasznie go zranie jesli odejde, bo jest bardzo wrazliwy,ale mam swiadomosc,ze bedac z nim na sile, z litosci jeszcze bardziej go ranie i dzialam wbrew sobie...on planuje wspolne mieszkanie juz za 3 miesiace,a ja nie wyobrazam sobie byc z nim do konca zycia i nawet teraz mieszkac razem :o nie mam ochoty zeby mnie przytulal, calowal, o seksie juz nie wspomne... :o ciezki orzech do zgryzienia mam bo nie wiem jak mam postapić :O tzn wiem,ale boje sie...

Gość Może tak, oże nie
Nie oszukuj siebie ani jego. Szkoda waszego czasu:-((

Gość ulialia____
A mi się wydaje, że chwilowo Ci odbiło. Wybacz, ale tak myślę :) Też tak miałam. Widzisz, że mu zależy, stara się, planuje mieszkanie itd., widzisz tę jego miłość, ale też monotonię; jesteście razem już trochę czasu. Radzę Ci przeczekać ten czas; moim zdaniem Ci przejdzie - monotonia wkradła się w Wasze życie, tak bywa.

Gość freshlook
moze i chwilowo mi odbilo, ale na dzien dzisiejszy nie wyobrazam sobie bycia z nim dluzej... draznia mnie jego zachowania,na ktore wczesniej nie zwracalam uwagi, wszystko mi w nim przeszkadza...zaczelam nawet dopatrywac sie tego,ze wizualnie do siebie nie pasujemy... 4 lata to kupa czasu i nie wiem czy jest sens czekac az cos sie zmieni bo czuje ze raczej sie nie zmieni :(

Gość freshlook
:o