Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nutellaaaa

Pyszne śniadanko - od kiedy?

Polecane posty

Gość nutellaaaa

Kiedy najwcześniej podałyście waszym dzieciom: 1) Kanapki z nutellą 2) Kanapki z dżemem 3) Płatki śniadaniowe kukurydziane/czekoladowe/miodowe 4) Parówki z ketchupem 5) Jajecznicę Proszę również o inne smaczne propozycje z zaznaczeniem od jakiego wieku zaczęłyście podawać

kanapka dzem 8 m-cy tak samo jajecznica, kasza manna na modyfikowanym z sokiem mal 6 m-c kanapka z szynka o 8(sama pieke szynke) kanapka z serkiem bialym ,jajkiem ,serkiem top 8 mc Legalna najlepiej napisac,ze parowka to sam syf....a pytanie bylo zupelnie inne

Gość nutellaaaa
Nie pytam o zdrowe jedzenie, sama czasem jem parówki i żyję i wiem jaka jest powszechna opinia na ich temat. Nie tylko parówki to syf. Poczytaj o mięsie, jogurtach, a nawet serach, przepraszam, produktach seropodobnych...

Gość nutellaaaa
Dzięki zolzaa. Kanapki z serem białym, żółtym, z szynką, serkami kiri i jajkiem podaję od 8-9 miesiąca. Teraz ma 11 miesięcy, próbował już wiele rzeczy, ale próbowanie to nie to samo co podawanie na np. śniadanie. Nie chcę być przewrażliwiona, ale też nie chcę zaszkodzić. Chcę żeby miał apetyt i radość z jedzenia. A to co dobre nie zawsze jest zdrowe :)

parówka - parówce nie równa!! są na rynku dobre parówki więc nie gadajcie ze wszystko to syf!

Gość sarnina
kanapek z nutellą, dżemem, słodkich płatków kukurydzianych nie stawiałabym na stole jako śniadanie NIGDY. Bo to dla mnie nie jest zadne śniadanie. Śniadanie to kanapki z serem, z mięsem, jajecznica, porząden, konkretne jedzenie

Gość mam 2
Niektóre parówki "puchną" w wodzie, a to niedobrze. Te nie zmieniające swojej objętości nie są takie tragiczne - zjadamy gorsze rzeczy, które wydają się nam zdrowe, jak np. już wspomniane jogurty owocowe, które nie mają żadnej zawartości owoców, za to cukier jak najbardziej i mnóstwo chemii