betyy1 0 Napisano Marzec 23, 2010 bo czuje ze sama nie dam sobie rady, musze zrzucic min 10kilo :) do wakacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
srebrna tancerka 0 Napisano Marzec 23, 2010 Witaj,ja zaczynam od jutra,więc możemy się wspierać nawzajem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Breff 0 Napisano Marzec 23, 2010 Ja tez bardzo chce do wakacji 10 kg :( I tez zaczynam od dzisaj. Będziemy sie razem w spierac, w grupie siła :):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Breff 0 Napisano Marzec 23, 2010 betyy1...ile ważysz i jaki masz plan działania ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
srebrna tancerka 0 Napisano Marzec 23, 2010 A Ty Breff ile ważysz i jaki masz cel?Ja chcę zrzucić 6 kg,teraz ważę 64 kg, mam171 cm wzrostu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Breff 0 Napisano Marzec 23, 2010 waże 86 kg przy 170 cm Moim marzeniem jest 10 kg, ale każdym dkg będę się cieszyła :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
srebrna tancerka 0 Napisano Marzec 23, 2010 A masz jakiś konkretny plan działania? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Breff 0 Napisano Marzec 23, 2010 Własnie tak przeglądam wszystkie diety :( O tyle jest to dla mnie kłopotliwe, ze pracuję do 16 i wracając do domu trudno jest coś specjalnie dla siebie gotować, wiec jakaś taka typowa dieta chyba u mnie się nie sprawdzi :o Napewno wyeliminuję węglowodany (pieczywo, ziemniaki, makarony) tłuszcze i słodycze. Napewno będę wypijała hektolitry wony nie gazowanej. Napewno zacznę robic brzuszki :o I może wspomogę się BIO Cla i octem jabłkowym. takie mam założenia na dziś. 2 lata temu udało mi sie tym sposobem zrzucic 9 kg...ehhh :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
srebrna tancerka 0 Napisano Marzec 23, 2010 Ja też nie mam jakiejś konkretnej diety,po prostu spróbuje jeśc jak najmniej i postaram się ćwiczyć, zastanawiam się nad kupnem aqua slim,ale nie wiem czy warto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość deelllaaaa Napisano Marzec 23, 2010 ja mam do zrzucenia 5 kg z miła checia sie przyłacze;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nat87 0 Napisano Marzec 23, 2010 Ja zaczęłam tydzien temu:)Ale bez zadnej diety-poprostu mniej jesc ,o stałych porach i dużo cwiczyc:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nat87 0 Napisano Marzec 23, 2010 Aaaa i chciałabym zrzucić 7 kg. o ile to mozliwe:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rany dziewczyny co wy robicie Napisano Marzec 23, 2010 że tak tyjecie ? 9 kilo ? zamiast myśleć o cud dietach więcej się ruszajcie i ćwiczcie a suplementy nic nie dadzą bez racjonalnej diety i ruchu, tylko kasę stracicie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Breff 0 Napisano Marzec 23, 2010 Zrobiłam już dzisiaj w sumie 50 brzuszków (z przerwami) i powiesiłam firanki w domu Wypiłam duuużo wody i po drodze z pracy kupiłam Bio C.L.A. Dziś już nic do dzioba nie włoże, tak się zawzięłam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Kamyczek*** 0 Napisano Marzec 23, 2010 Czy mogę sie przyłączyć? do wakacji chce schudnąć 10-15 lub 20 kg dietę mam od 19.03.2010 czyli dni. Ćwicze od 3 dni i nie poddam sie! bo jak będe wyglądać w lato na basenie?? aha mam 60 kg i 160m ;) moje ćwiczenie to= 2 razy w tygodniu na basen-1 raz 1godz.2 raz 2-4godz. brzuszki 30-60min dziennie ćwiczenia na boczki 20-40min dziennie 1 raz w tygodniu w-f w szkole skakanie na skakance od 30min do 3 godz (zależy jaki dzień) i codziennie do szkoły 3 km do szkoły czyli 6 km dziennie Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nat87 0 Napisano Marzec 23, 2010 Kamyczku-a jakie masz ćwiczenia na boczki?Bo ja tez bym chciała zeby zmalały...:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość julkakulka22 Napisano Marzec 23, 2010 to ja się dołączam do Was!! póki co chce zrzucić 6 kg a potem ewentualnie więcej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nat87 0 Napisano Marzec 23, 2010 Julka to jednak przechodzisz do naszego topiku:)fajnie bo tu juz więcej osób jest:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość julkakulka22 Napisano Marzec 23, 2010 no właśnie widzę , dlatego się przyłączam :) no więc ważę 60-61 kg i mam 160 cm wzrostu. zamierzam póki co zejść do 55 kg, a potem zobaczymy. zamierzam poprostu ograniczyć jedzenie (słodycze, fastfoody) ćwiczyć chciaz kilkanaście minut dziennie i nie jeść po 18. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nat87 0 Napisano Marzec 23, 2010 ja ważę 67 kg i chcę zejść do 60:)Tez ograniczam jedzenie,cwicze,nie jem słodyczy i tłustych potraw.I kolacja o 18:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość julkakulka22 Napisano Marzec 23, 2010 a ile masz wzrostu ? nie będę się katować głodzić itd. ewentualnie jeden dzień głodówki na samej wodzie ale dla oczyszczenia organizmu i nic więcej. wtedy koniec ze słodyczami i fastfood'ami , rower aa i w piątki od 19.00-20.00 fitness :) i koniec jedzenia po 18. :) wydaje mi się , że jest to dobre rozwiązanie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nat87 0 Napisano Marzec 23, 2010 mam 167 cm. Ja cwicze w domku i namawiam męża żeby mi rowerek stacjonarny kupił;) i w piątki chodzę na taniec:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość julkakulka22 Napisano Marzec 23, 2010 no to też dobre rozwiązanie :) chciałabym, zęby nam się udało.. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nat87 0 Napisano Marzec 23, 2010 Właściwie to mamy takie same założenia jesli chodzi o jedzenie:)Mam nadzieje ze uda nam sie schudnąć:)Jakby było miło móc w ciepłe dni pokazac szczuplejsze ciało:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość julkakulka22 Napisano Marzec 23, 2010 a Ty wczoraj zaczęłaś czy w zeszły poniedziałek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nat87 0 Napisano Marzec 23, 2010 W zeszły poniedziałek:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość julkakulka22 Napisano Marzec 23, 2010 a ubyło Ci coś w ten tydzień? ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nat87 0 Napisano Marzec 23, 2010 Pół kg:o niestety tylko tyle:)Moze pozniej bedzie lepiej:)nie poddaje się:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość julkakulka22 Napisano Marzec 23, 2010 napewno będzie. ide się zważyć, i zaraz napiszę ile dokładnie waże ;) do niedzieli musi być 1kg mniej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość julkakulka22 Napisano Marzec 23, 2010 61 kg :( w niedzielę będzie 60!! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach