Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

betyy1

Zaczynam diete od teraz:) Wspierajcie mnie

Polecane posty

bo czuje ze sama nie dam sobie rady, musze zrzucic min 10kilo :) do wakacji

Ja tez bardzo chce do wakacji 10 kg :( I tez zaczynam od dzisaj. Będziemy sie razem w spierac, w grupie siła :):)🖐️

betyy1...ile ważysz i jaki masz plan działania ?

waże 86 kg przy 170 cm 😭 Moim marzeniem jest 10 kg, ale każdym dkg będę się cieszyła :(

Własnie tak przeglądam wszystkie diety :( O tyle jest to dla mnie kłopotliwe, ze pracuję do 16 i wracając do domu trudno jest coś specjalnie dla siebie gotować, wiec jakaś taka typowa dieta chyba u mnie się nie sprawdzi :o Napewno wyeliminuję węglowodany (pieczywo, ziemniaki, makarony) tłuszcze i słodycze. Napewno będę wypijała hektolitry wony nie gazowanej. Napewno zacznę robic brzuszki :o I może wspomogę się BIO Cla i octem jabłkowym. takie mam założenia na dziś. 2 lata temu udało mi sie tym sposobem zrzucic 9 kg...ehhh :(

Ja też nie mam jakiejś konkretnej diety,po prostu spróbuje jeśc jak najmniej i postaram się ćwiczyć, zastanawiam się nad kupnem aqua slim,ale nie wiem czy warto.

Gość deelllaaaa
ja mam do zrzucenia 5 kg z miła checia sie przyłacze;)

Ja zaczęłam tydzien temu:)Ale bez zadnej diety-poprostu mniej jesc ,o stałych porach i dużo cwiczyc:)

Aaaa i chciałabym zrzucić 7 kg. o ile to mozliwe:)

Gość rany dziewczyny co wy robicie
że tak tyjecie ? 9 kilo ? zamiast myśleć o cud dietach więcej się ruszajcie i ćwiczcie a suplementy nic nie dadzą bez racjonalnej diety i ruchu, tylko kasę stracicie

Zrobiłam już dzisiaj w sumie 50 brzuszków (z przerwami) i powiesiłam firanki w domu :classic_cool: Wypiłam duuużo wody i po drodze z pracy kupiłam Bio C.L.A. Dziś już nic do dzioba nie włoże, tak się zawzięłam ;)

Czy mogę sie przyłączyć? do wakacji chce schudnąć 10-15 lub 20 kg dietę mam od 19.03.2010 czyli dni. Ćwicze od 3 dni i nie poddam sie! bo jak będe wyglądać w lato na basenie?? aha mam 60 kg i 160m ;) moje ćwiczenie to= 2 razy w tygodniu na basen-1 raz 1godz.2 raz 2-4godz. brzuszki 30-60min dziennie ćwiczenia na boczki 20-40min dziennie 1 raz w tygodniu w-f w szkole skakanie na skakance od 30min do 3 godz (zależy jaki dzień) i codziennie do szkoły 3 km do szkoły czyli 6 km dziennie Pozdrawiam!

Kamyczku-a jakie masz ćwiczenia na boczki?Bo ja tez bym chciała zeby zmalały...:)

Gość julkakulka22
to ja się dołączam do Was!! póki co chce zrzucić 6 kg a potem ewentualnie więcej :)

Julka to jednak przechodzisz do naszego topiku:)fajnie bo tu juz więcej osób jest:)

Gość julkakulka22
no właśnie widzę , dlatego się przyłączam :) no więc ważę 60-61 kg i mam 160 cm wzrostu. zamierzam póki co zejść do 55 kg, a potem zobaczymy. zamierzam poprostu ograniczyć jedzenie (słodycze, fastfoody) ćwiczyć chciaz kilkanaście minut dziennie i nie jeść po 18. :)

ja ważę 67 kg i chcę zejść do 60:)Tez ograniczam jedzenie,cwicze,nie jem słodyczy i tłustych potraw.I kolacja o 18:)

Gość julkakulka22
a ile masz wzrostu ? nie będę się katować głodzić itd. ewentualnie jeden dzień głodówki na samej wodzie ale dla oczyszczenia organizmu i nic więcej. wtedy koniec ze słodyczami i fastfood'ami , rower aa i w piątki od 19.00-20.00 fitness :) i koniec jedzenia po 18. :) wydaje mi się , że jest to dobre rozwiązanie..

mam 167 cm. Ja cwicze w domku i namawiam męża żeby mi rowerek stacjonarny kupił;) i w piątki chodzę na taniec:)

Gość julkakulka22
no to też dobre rozwiązanie :) chciałabym, zęby nam się udało.. :)

Właściwie to mamy takie same założenia jesli chodzi o jedzenie:)Mam nadzieje ze uda nam sie schudnąć:)Jakby było miło móc w ciepłe dni pokazac szczuplejsze ciało:)

Gość julkakulka22
a Ty wczoraj zaczęłaś czy w zeszły poniedziałek?

Gość julkakulka22
a ubyło Ci coś w ten tydzień? ; )

Pół kg:o niestety tylko tyle:)Moze pozniej bedzie lepiej:)nie poddaje się:)

Gość julkakulka22
napewno będzie. ide się zważyć, i zaraz napiszę ile dokładnie waże ;) do niedzieli musi być 1kg mniej :)

Gość julkakulka22
61 kg :( w niedzielę będzie 60!! :)