Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

betyy1

Zaczynam diete od teraz:) Wspierajcie mnie

Polecane posty

Na pewno bedzie:)kurcze musimy dac radę!Musze tego mojego męża namowic na rowerek albo orbitrek;)

Gość julkakulka22
to ja bym wolała bieżnię :) bo bieganie po ulicach jakoś mi nie pasuje :) a rowerem bardzo lubię jeździć , więc wolę "prawdziwy" no to mów mężowi niech Ci kupi :) ja mojego na basen spróbuje namówić :)

tez bym chciała na basen,tylko w mojej okolicy nie ma:(

Gość julkakulka22
a skąd jesteś? ja mam około 20-25 km do basenu :) więc nie jest tak źle :) basen byłby super jak dla mnie ale gdybyśmy byli tam tylko we dwójkę, bo jakoś peszyła by mnie obecność innych ludzi :)

mieszkam w okolicach Poznania:)hehe tez bym wolała miec basen tylko dla siebie:)

Widzę że przyłączyło sie więcej osób,fajnie.U mnie wtopa juz w pierwszy dzien-miało byc bez pieczywa,a tu 2 kanapki z żółtym serem,do tego duże jabłko.Teraz morduje się pisząc cv.

Gość jaaa nieeee
Ja tez bym chciała bez pieczywa,ale chyba nie dam rady:( le jem ciemne pieczywo i 2 kromki dziennie.Zobaczymy jak bedzie:)

Gość julkakulka22
a ja jem normalnie :) najadłam się o 15.00 i teraz już nic nie jem do jutra rana :) dziś pierwszy dzień bez słodyczy.. heh a ja je kocham :) wieczorem trochę ćwiczeń,, może rower :) do niedzieli chciałabym mieć kg mniej :P zobaczymy.

Wczorajszy dzien nie był zbyt udany,jem przez stres spowodowany tym ze nie moge znalezc pracy...Dzis na razie ok-sok pomaranczowy i chudy twaróg z cebulką,wypadałoby trochę pocwiczyc potem

Gość julkakulka22
ale tu cisza !!! dziewczyny czyżbyście wszystkie zwątpiły???

Gość julkakulka22
ale tu cisza!!! dziewczyny czyżbyście wszystkie zwątpiły????

Gość NUTKAAAAAAAAAAA
Hej dziewczyny chialabym sie przylaczyc , topik na ktorym pisalam swoje wzloty i upadki neistety upadl mam nadzieje ze z tym tak nie bedzie;) moze napisze cos o sobie, a wiec mam 167 cm i waze 60 kg chcialabym zrzucic 4 kg. juzz kilka kilo zrzuciłam i mam nadzieje ze reszte tez mi sie uda sadze,ze piszac na topiku bedzie nam wszytskim łatwiej .Pozdrawiam:)

minelo 2 miesiace... bylo 75 jest 70 kg marnie....