Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jozefina79

możliwośc wpadki

Polecane posty

Gość jozefina79

HMM... więc obawiam się klasycznej wpadki z mojej winy, ponieważ pomyliłam datę następnej miesiączki i poszłam na całość z mężem i teraz sie zastanawiam jakie są szanse ze zaowocuję :) Cykl mam 26-dniowy data ostatniej miesiączki to 04 marca, a poszlismy na całość 21 i 22 marca......data spodziewanej miesiączki to 31 marzec. Wiec stało się to na 11 i 10 dni przed okresem, więc chyba marne szanseeeeeeeeee???? Jak sądzicie? Dziekuje za odpowiedzi

Dzien płodny to 14 dzien po pierwszym dniu miesiaczki ale zwazywszy na fakt ze plemnik potrafi przezyc 72 godziny dni płodne liczy sie 3 dni przed dniem plodnym i 3 dni po dniu plodnym.U ciebie dniem płodnym był 17 marzec i plus minus 3 dni tj 14,15,16 marzec oraz 18.19,20 marzec :)

Napisalam ze 14 dzien to dzien plodny a u Ciebie bedzie to 13 dzien bo masz cykle 26 dniowe.Reszta moich obliczen jest w porzadku.Szanse na zaplodnienie sa znikome :)

campari34 -wczuwam ironie w tym co napisalaś/es...Moje dzieci sa jak najbardziej planowane.Zreszta w malzenstwie nie ma dzieci nieplanowanych :)

nie wyczuwaj nic z tych rzeczy pytam bo ja też mam czwórkę i też są planowane i jak najbardziej chciane

campari34 tyle tutaj jadu jest wylewaneo na temat rodzin wielodzietnych wiec nie dziw sie ze tak napisalam ;)W jakim wieku masz dzieci?