Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mjamn

powiedzial mi "jakby suka nie dala pies by nie wział("

Polecane posty

Gość mjamn
anonim tak dokladnie tak sie czuje jak"suka"ktora dawala , a przeciez mnie kochal , wierzylam mu ufalam , teraz sie czuje jak suka , boze

Gość anonimowy anonim
a moze on kochał tylko seks a nie ciebie?? bo gdyby ciebie kochał, mysle ze nigdy nie powiedział by czegos takiego.....

mjamn --> takie zachowania sie wynosi z domu. na poczatku bylo pieknie, powiedzial mi tak po 2 latach, a po 2,5 dostalam w pysk, wiec sie troche otrzasnelam z zaslepienia, na szczescie potrwalo to 3 nastepne miesiace i bylam juz wolna od zwiazku i glupiej milosci.

Gość mjamn
dokladnie tak,kochal sex ze mna ,bo napewno nie mnie , szkoda tylko ze po tylu latach sie dowiedzialam(ale wczesniej mowil o zwiazku , wspolnym zyciu itd)moze mu sie znudzilam, szuka innej z ktora bedzie chcial ulozyc zycie tak jak ze man na poczatku, a ze mna jest tylko "tak przejsciowo"dopoki innej nie znajdzie i tak mi powiedzial bym sie zabezpieczala bo on nie zamierza sie zmna wiazac, jest fajnie sex i to wszystko,wole byc sama niz suka ktora daje i musi uwazac by nie zajsc w ciaze- bo przeciez wyraznie mi powiedzial ze on umywa sie "od tego"wiem na czym stoje i nie pozwole by taki cham robil ze mnie suke

Gość mjamn
falsa pewnie mnie rozmumiesz, wiesz co czuje( dokladnie tak czuje sie tak jakbym dostala w pysk,i to mocno bardzo mocno

Gość mmmmmmmmmmmhm
to jakis fiut a nie prawdziwy facet...

Gość anonimowy anonim
>>falsa ja nie ogarniam ze takie typy jeszcze chodza po swiecie;/ mjamn, kurcze strasznie ci wspolczuje, ale nie ma innj rady jak dac sobie spokoj, chwile sie pomeczyc, ale nie meczyla by mnie samotnosc tylko nienawisc i glupota ze po takim czasie sie okazaly takie rzeczy. nie sadze ze kogos ma czy bedzie chcial miec, bo jesli tobie powiedzial cos takiego to innej tez powie tym bardziej ze nie jest gnojkiem w wieku 20 lat tylko 29 i dalej próżnia w głowie. dla niego moze to normalne ze nie chce dziecka,to niech sobie teraz znajdzie taka dziewczyne, bo na ciebie napewno nie zasluguje, nie ma sensu taki zwiazek, sama wiesz jak cie traktowal, a oczywiscie jak kazdy obiecuje zlote gory i wszystkie dimenty swiata, tylko obawiam sie ze w twoim przypadku zrobil to nie z zauroczenia czy z milosci ale po to zeby mial do "czego" wracac, a nie szukac w nocnych klubach. okropne i potworne ale prawdziwe. ;/

Gość mmmmmmmmmmmhm
walizki sama osobiscie bym spakowala i takiemu dupkowi za drzwiy wywalila.....hah ale material...tylko na szmate do podlogi a nie na meza i ojca

Gość mjamn
wiesz, tak wlasnie mysle, otrzasnelam sie z zaslepienia i widze to inaczej ,jest ze mna no bo coz, sex ma nie musi szukac "obiecywac zlotych gor"by kobieta poszla z nim do lozka,ma mnie sex, a szuka innej z ktora ulozy sobie zycie, znajdzie a mi podziekuje ,I masz racje zgadzam sie z Toba "nie musi szukac w nocnych klubach" ale bylismy para to nie jednorazowy sex, nei potrafie sie pozbierac jak moglam byc tak zaslepiona i glupia

Gość anonimowy anonim
a ja to bym chyba mu jeszcze krzywde zrobila za zmarnowane lata.

Gość mmmmmmmmmmmhm
OBCIAC MU WACKA I OCTEM POLEWAC HAHAHAH

Gość mjamn
nie mam na to sily, niech tylko da mi spokoj tego tylko chce, dzis z nim rozmawilam , oczywiscie zachowywal sie tak jakby nie bylo tej rozmowy,usmiechcnety , zadowolony a ja patrzec na niego nie moge

Gość anonimowy anonim
wiesz niektozey idealnie sie maskuja przez wiele lat, a dopiero pozniej prawda wychodzi na swiatlo dzienne. wiem ze nie jest ci łatwo ale bedzie jeszcze gozej jak bedziesz dalej tkwic w tym błocie. wiem ze czujesz sie oszukana, i przede wszystkim ponizona, ty kochalas go miloscia psychiczna on ciebie tylko fizyczna.

aha i jeszcze powiedzial ze do nieczego sie nie nadaje, do seksu tylko jestem dobra - moj prawie ze 3-letni zwiazek.. a jak go rzucilam bo w koncu przejrzalam na oczy to powiedzial ze takiego swinstwa to sie najwiekszemu wrogowi nie robi i ze to ja go potraktowalam jak smiecia.

Gość mjamn
nie zaufam juz facetowi,teraz wiem ze mowic mozna wiele , pieknie , mozna wcielic sie w postac romantyka,pisac piekne wiersze ,nie zaufam za nic !a pozniej ot tak powiedziec , po huj nie odszedl , tylko ma dobre dymanko to co mu szkodzi siedziec a w miedzy czasie razgladac sie za innymi babami, nigdy bym nie pomyslala ze ot tak go znienawidze

Gość anonimowy anonim
> falsa no to widze ze chlopak mozno zapatrzony na wlasny koniec nosa.. dajcie spokój.... dobrze ze masz to juz za soba!

Gość mjamn
falsa tak mi przykro((( zapewne ja to samo uslysze

Gość anonimowy anonim
nie wazne czy uslyszysz czy nie musisz sie uwolnic z tego toksycznego systemu.

Gość mjamn
uwolnie sie, ale wiesz tak dziwnie sie czuje, jak latwa dziewczyna ktora idzie ot tak z facetem do lozka ,zabil we mnie wszystko chce mi sie ryczec , krzyczec , nie wiem

mjamn --> nie musi ci byc przykro, jestem szczesliwa matka i w szczesliwym zwiazku z facetem, ktory jest swietnym ojcem, wiec raczej mnie jest przykro z twojego powodu :( najlepiej byc gluchym na to co facet mowi, najwazniejsze jest co robi, jak postepuje, jak cie traktuje, ja zawsze mialam odwrotnie do tego co facet mowi - ten moj byly pisal mi wiersze, pieprzyl jakies farmazony o ksiezycu, o tancu we snie w jedwabnej sukni bla bla.. moj obecny jest malo romantyczny, czesto sie ze mnie smieje - i wice versa bo to sa takie nasze zarty na luzie - ale kocha mnie naprawde. i czuje to naprawde. i nasz syn tez. nie trac wiary! nie on jeden!

Gość mjamn
falsa kochana bardzo sie ciesze ze jestes szczesliwa,masz szczesliwa rodzine , czujesz sie kochana i potrzebna , zycze ci duzo duzo szczescia:)

Gość anonimowy anonim
no dokladnie nie on jeden. nie powinno byc ci porzykro bo swiadomie tego nie robilas.. zylas w blogiej niewiedzy przez 2 lata,wiec nie oskarzaj sie!!! przepraszam dziewczyny ale tyle tu pomnie niestety obowiazki wzywaja! moze jutro sie odezwe na tym temacie. pozdrawiam:) trzymaj sie i badz silna!!

Gość mjamn
dziekuje dziewczyny Nie mam z kim teraz pogadac(tzn. wstydze sie komus powiedziec o tym, ze facet z ktorym bylam tak mnie potraktowal)tu anonimowo moge sie wygadac

Gość mjamn
zapisalam te teksty, powiem mojemu "pieskowi"

ja pierdziele, co za facet :| w ogole - co za faceci w przyrodzi, coraz wiecej takich gdzie sa MEŻCZYŹNI? chociaz to troche nasza tez wina, za szybko dajemy im, nie tylko ciało ale i uczucia, zanim cokolwiek udowodnią krokodyla upolują (metafora to jest! ;P) ja takiego faceta, który tak sie zachowywał, ze tylko przyjemne spędzanie czasu go interesowało ze mną (seks oczywiscie w tym) zostawiłam a tez wiel... nie tyle gadał bo jak twierdzil mial blokady, ale pisał,z ę mu zalezy, ze chciałby to i tamto, no ale NIE MOZE tyle ze on 8 m-cy po rozstaniu no i bez sesku ani innych przyjemnosci nadal sie stara jakos mnie odzyskać jak to moja znajoma kiedys powiedziała- ludzie nie doceniają zwykłej dobrej miłości... :( mjamn, nie pisz mu na razie nic, jesli potrafisz, nie gadaj z nim, niech sobie zostanie sam ze sobą i sie poczuje jak bezpański samotny pies