Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak spod igly :-(

maz ma bzika na punkcie mojego wygladu

Polecane posty

Gość jak spod igly :-(

Jest pedantem ,gdy wychodzimy razem zawsze mnie bacznie obserwuje jak sie ubrałam i potrafi dosadnie skrytykowac,zawsze mam byc jak spod igly,ile bylo walki o to ze nie chce chodzic na solarium bo uwazam ze to bardzo szkodliwe,ogolnie lubi podziwiac piekne kobiety,komentuje ich urode nawet przy mnie ,czasem sie obejrzy za jakas na uliy,potrafi powiedziec ,,szkoda ze ty tak nie wygladasz,,boje sie ze gdy bede starsza i po poradzie znajdzie sobie kochanke,

Gość 12345654321
jak spod igly :-( Nie rozumiem kobiet ... to po co j estes z kims takim ?? za co on cie kocha za to jaka jestes czy za to jaka masz byc i na ile dosiegniesz tego idealu. Powiem ci cos takiego gnoja ja odrazu kopalabym w dupe a potem po slubie placz i zgrzytanie zebow bo baba nieszczesliwa .... masz glowe masz rozum to zrob uzytek przed slubem I nie licz na to ze facet sie zmieni ze zrozumie on taki jest i BEDZIE ii wlasnie lepiej nie myslec co bedzie kiedy zajdziesz w ciaze albo zachorujesz maz ma byc Twoim oparciem w trudnych chwilach masz byc dla niego najpiekniejsza

Gość 12345654321
Ja jestem sama i pie rdole facetow

Gość 12345654321
Jak ja bym od swojego cos takiego uslyszala odwinelabym sie na piecie z haslem ze u mnie nie ma czego szukac i niech spada do tej ktora jego zdaniem wyglada idealnie albo lepiej odemnie. I to bylby koniec nas.

Gość oqle
no i jak sobie z tym radzisz?

Gość 12345654321
Cos nie udal sie podszyw tak sie sklada ze jestem mezatka ale coz jak ktos nie ma nic do powiedzenia madrego to sie podszywa

Gość jak spod igly:-(
to jest moj maz a przed slubem oczywiscie udawal ze jest mna zachwycony cokolwiek mialam na sobie

Gość 12345654321
Faktycznie ... maz ....szkoda bo zanim sie wychodzi za maz to sie kopie w dupe takich palantow. Niestety alebo autorka utepmeruje gnoja w co watpie bo jak pisalam tacy sie nie zmieniaja albo niestety rozwod .

Gość 12345654321
"udawal" Jezeli udawal kogos kim nie byl to nad czym ty sie zastanawiasz wiesz ilu facetow udaje ze sa dobrzy a 5 lat po slubie kobieta jest posiniaczona?? Poczytaj sobie o znecaniu sie psychicznym od tego sie zaczyna o czym ty tu piszesz ze kobieta jest przedmiotem ma wygladac codpowiednio i jest krytykowana za kazde niedociagniecie facet obniza jej poczucie wartosic wychwalajac inne kobiety porownujac cie z nimi przeciez nie jestes dla niego czlowiekiem z uczuciami tylko zabawka nie widzisz tego??

Gość dgsgdfgdfg
rzuć go to kutas!zdradzi cie, może juz to zrobił

rzucic bo moze zdradzil?jesli bede wiedziala ze to zrobil to tak

Gość roach
istnieje coś takiego jak poważna rozmowa i ewentualne ultimatum 😴🖐️

Gość 12345654321
autorko rzucic bo on cie nie szanuje nie liczy sie z Toba i traktuje cie jak plastikowa lalke ze sklepu rzucic bo toba manipuluje i psychicznie sie nad toba zneca

rozmawialm z nim otym a on ze,, czy to zle ze dba o moj wyglad?,,

Gość 12345654321
jak spod igly:-( Sama widzisz rozmawialas on uwaza ze nic zlego ne robi nie slucha cie nie uwzglednia Twoihc uczuc liczy sie to co chce pan i wladca i manipuluje toba tak abys myslala ze sie bidok o ciebie troszczy

Gość gąsienica czołgu
jak sobie dałaś wleźć na głowę za pierwszym razem i przystałaś na taki rodzaj poniżenia z jego strony to co się dziwisz? jeszcze tak sobie to ładnie tłumaczysz pedantyzmem, pedantyzm to nie na tym polega niestety :o jak dla mnie to ten twój mąż leczy kompleksy, podziwia laski, które pewnie okiem na niego nie spojrzą i wyżywa się na tobie, że jest takim chujem, a że ty się użalasz na forum zamiast mu jebnąć między oczy to skacze po tobie dalej i mu lepiej. ty weź lepiej poważnie przemyśl ten związek i nie czekaj na zdradę, bo wtedy wcale nie będzie łatwiej posłać go na bambus 🖐️

Gość no właśnie właśnie
o dba nie o CIEBIE ale Twój WYGLĄD po prostu martwi się że robisz dla Niego brzydkie tło rozwiedziesz się gdy zdradzi ? acha czyli to że się z Ciebie wyśmiewa i krytykuje to jest ok ? nawet nie zauważysz kiedy tTwoja samoocena sięgnie dna a Ty będziesz bała się od niego odjejść bo dasz sobei wmówić że nie zasługujesz na miłość i żaden facet by Cię nie zechciał

Gość abo
a co jak jesteś no chora , zakichana z czerwonym nosem ? to się do mamusi wyprowadza bo nie może na ciebie patrzeć?

Gość fsfsafs
ja nie rozumiem jakichs ultimatum czy cuś albo jest wam ze soba dobrze albo trzeba kombinowac zeby bylo dobrze,wiadomo ze nikt nie jest idealny i różnice zawsze sa ale nikt cie do obcowania z nim nie zmusza, jest tyle ludzi na świecie ze zawsze mozna byc z kims z kim nie trzeba ukladów, ulimatum itp. ewentualnie lekkie dopasowanie ale bez przesady co to związek negocjatora z terrorystą czy jak??? jestes wolnym człowiekiem masz prawo byc z kims kto bedzi emówił masz piekne, piegi, piekne fałdki, zmarszczki itd. nie szkoda ci życia na takiego pajaca????kopnij go w dupe! facet ktory chce kobiety do pokazywania jej innym to patafian!

Uważam że powinnaś odejść od niego jak on uważa że nie robi nic złego. Wiele kobiet tkwi w takich toksycznych związkach, trzymają się takich palantów jakby nie mogły sobie znaleźć kogoś normalnego, szanującego kobietę. Dziewczyno uciekaj od niego puki możesz!!! Bo znęcanie się nad kimś to nie tylko fizyczne ale i psychiczne jak już wcześniej ktoś Tobie napisał. Pokaż temu, wałowi że jesteś piękna , znasz swoją wartość, nie pozwól siebie zniszczyć.Na pewno jesteś piękną i wartościową kobietą walcz o swoją godność.