Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taa nidobra pupa

Polski fenomen - piłka nożna Lubicie czy nie?

Polecane posty

Gość taa nidobra pupa

Ja przyznam szczerze, że nie znoszę. Może dlatego, że wszyscy się tym tak ekscytują. I za cholerę nie zrozumiem, dlaczego. Nieraz cały taki mecz nie padnie jeden gol. Jak już miałabym oglądać mecz - to wolałabym np. kosza. Żal mi tych wszystkich kibiców, co się ekscytują nie wiadomo czym - i wierzą, że tym razem naszej reprezentacji się uda nie skompromitować. O co w tym wszystkim chodzi?

Wiem dziwne, ale ja sobie lubię obejrzeć. Bo gorzej byłoby biegać za tą piłką:P

Gość marcelinek
ja nie przepadam.czemu jesteś nie dobrą pupą???

Najpierw byłam tylko pupą, ale kilka osób napisało mi że za mną nie przepada bo ich za bardzo krytykuję, więc zmieniłam nick na bardziej pasujący...

Gość marcelinek
a dlaczego pupą?

Jako dziecko byłam pupunią - tak wołała na mnie babcia.... no a teraz skoro dorosłam to jestem pupa....

Gdy się nawinie jakiś mecz, zerkam na niego, aczkolwiek nie ekscytuję się nim zbytnio:) Za to na siatkówkę patrzeć nie mogę :P Śmieszy mnie narodowa ekscytacja danym sportem podczas mistrzostw świata lub europy:o Wtedy wszyscy kibicują naszym piłkarzom, siatkarzom etc. A po mistrzostwach? Miesiąc, dwa i 80% populacji Polaków zapomina :D

Ja się dziwię, czemu ci wszyscy entuzjaści się nie skrzykną i nie zażądają powywalania tych wszystkich prezesików z PZPN. TO jedyna droga, żeby było normalnie. Mogliby ich przynajmniej bojkotować czy co...

Gość
pupa, widac, ze sie tym nie interesujesz. jesli PZPN nie odwola siebie sam, nikt tego nie zrobi bo to panstwo w panstwie. Ban frajerom🖐️