Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdezorientowana ;(

Czy mogę się spodziewać ciąży?

Polecane posty

Gość Zdezorientowana ;(

Witam Was drogie Kafeterianki :) Otóż moja sytuacja jest bardzo pogmatwana, ale prosze przeczytajcie, i poradzcie. ;) Brałam tabletki antykoncepcyjne, zjadłam 2 całe listki, zaczelam trzecia, i po zjedzeniu 5 tabletek, zmieniłam gofzine z 21 na 9 razno ( czyli zjadlam tabletkę o 21, a nastepnego dnia nie zjadłam, dopiero kolejnego, o 9 rano, tak więc przerwa trwała 36 godzin tjakby) . Od tego czasu drałam tabletki o 9, przez kolejne 4 dni, i przerwałam, bo czułam się bardzo żle. Kochałam się z chłopakiem, jednak nie można tak tego nazwać, było to wejście na ok 1 minute, bez wytrysku, chłopak nie miał również spemy nigdzie, ponieważ wcześniej nie doszło do wytrysku. "Sex" ten uprawialismy, tak jak mowie, przez minutę, po czym przerwaliśmy bo sie bałam. Stało się to w piątek, a 5 dni później, tzn we wtorek wzielam ostatnia tabletke. Sadzicie ze bylam zabezpieczona? Wiem ze pytanie moze wydac się dziwne, ale jestem niedoswiadczona, chociaz mam 18 lat, przeczytałam mnostwo for internetowych, rozmawialam z lekarzem, w momencie przepisywania tabletek, jestem zdezorientowana, i spanikowana. (Wiem że rozregulowalam sobie okres, przerywając w polowie listka, ale nie mogłam ich jeść dalej, musiały być żle dobrane. Teraz nie wiem kiedy będzie opres, jak to zwykle przy mieszaniu sobie w organizmie hormonami :( ) Myślicie Że byłam zabezpieczona, i nic się nie stało. Zaznaczam, nie było wytysku.

Gość Zdezorientowana ;(
Ponawiam! :