Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość winiu00

Problem, pytanie

Polecane posty

Gość winiu00

Mam pytanie w związku z tym, że zachowałem się trochę nieodpowiedzialnie i teraz się denerwuje. Mianowicie, odbyłem stosunek w prezerwatywie, następnie wyrzuciłem ją do toalety a penisa umyłem mydłem i wytarłem. Potem po jakiś 15-20min dosłownie na pare sekund wszedłem w moją partnerką bez zabezpieczenia. Czy jest możliwe, aby na moim członku znajdowały się jeszcze plemniki? Pozdrawiam i dziękuje za merytoryczne odpowiedzi.

Gość a wiec
plemniki gdy nie mają warunków do życia żyją max 15 minut !!! jeżeli umyłeś go mydłem i wytarłeś to w ciąży dziewczyna nie jest :)

Gość o jak rany co za doradcy
tu siedza :O to, ze umyles malego przed nurkowaniem nic nie znaczy, bo juz po umyciu mogly plemniki sie wydostac w plynie preejakulacyjnym i z niego dotrzec do twojej partnerki podczas kolejnego nurkowania.

Gość winiu000
ale płyn preejakulacyjny wydobywa się przed osiągnieciem orgazmu, a ja osiągnąłem jedynie 1 orgazm po którym penisa umyłem. Za tym drugim razem do jakiegokolwiek orgazmu było mi bardzo daleko i w ogóle go nie osiągnąłem, a w partnerce byłem jedynie z 10-15sek.

Gość o jak rany co za doradcy
zatem licz ze nic innego sie nie wydobylo, w czym twoje plemniki mogly swobodnie hasac, dybiac na jakies wolne jajo :D