Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1w9

Robiłyście ten test??? Sprawdza się??? Bo u mnie bardzo. Enneagram

Polecane posty

Gość cyrk na kółkach
robiłam, ale może ćwierć z tego co wyszła jest zgodna z prawdą, więc nawet nie pamiętam, którym typem jestem 🖐️

Gość moni_ka81
Twój typ to : 9w8

moj to 8 w 7, idealnie do mnie pasuje! po prostu jakbym czytala o sobie, szok! Świadoma ósemka ze skrzydłem siedem jest często bardzo silna i ekspansywna. Towarzyska i chojna, może pokazywać radosne oblicze. Może być dynamiczna, skuteczna, energiczna. Często ma wysokie poczucie humoru i potrafi śmiać się z siebie. Generalnie bardzo ekstrawertyczna, ambitna i materialistyczna. Może mówić bardzo głośno i być w centrum zainteresowania, wieść prym wodzireja na imprezach. Czasem jest wizjonerska, może myśleć znacznie jaśniej niż ósemka ze skrzydłem 9; skrzydło 7 daje jej intelektualne umiejętności. Chętna do podejmowania ryzyka. Gdy 8w7 jest w stresie, agresja połączona z apetytem, tworzy silną tendencję do uzależnień. Wiele ósemek ze skrzydłem siedem, ma problem z alkoholem lub narkotykami oraz pociąg do każdego innego rodzaju uzależnienia. Szybko zmieniający się temperament, markotność, egocentryzm, gwałtowne wybuchy gniewu. Ma tendencję do wzniecania chaosu, napuszania się, zadzierania nosa, myślenia o sobie narcystycznie. Może być beznadziejnie materialistyczna. Może wykorzystywać ludzi, wysysać z nich wszelką energię. Może mieć napady furii, jest skłonna do gwałtownych i agresywnych reakcji.

MMPI to najpowszechniejszy test osobowości, składający się z 566 pytań:classic_cool: Do rozwiązanie u psychologa :)

Gość a propo
9w1 trafione w 100%

Panna, tylko dla wytrwałych :) Ale z takiej ilości pytań wyjdzie prawie kompletny obraz osobowości, w tym samooceny itp. Jeśli nie MMPI to SI Wechslera dla dorosłych:) Jeśli pójdziesz do państwowej poradni zdrowia psychicznego to takie testy psycholog może wykonać za darmo.

Gość 7w6
sprawdza sie, ale cieawe, czy i inne by nie pasowaly:D