Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nastona

probem w pracy

Polecane posty

Gość nastona

weszlam tu bo juz sama nie wiem komu mam sie wygadac. jestem lekarzem dentysta po stazu , i trafilam na taki staz w ktorym niewiele sie nauczylam . i teraz zaczelam prace w przychodni i mam tam naprawde duzo rzeczy ktore sa dla mnie trudne. oprocz mnie pracuja ze mna dwie stare baby ktore sa raczej nieprzychylne jak ich cos zapytam, i w sumie z kazdym problemem musze latac do kierowniczki.bardzo brakuje mi tam jakies mlodszej albo zyczliwej osoby, denerwuje sie tym ze na nikogo nie moge liczyc i od razu wszystko wie moja kierowniczka.poradzcie co ja mam robic,cholernie sie czuje

Gość nastona
wlasnie zauwazylam , nie wiem co ja mam robic z tym czego nie umiem i kogo poproscic o pomoc ,stare sa hamskie

Gość flatka
Nie pomogą Ci. Teraz jest konkurencja, walka o pacjenta. Mają sobie konkurentkę wychować? Zdobywaj umiejętności na kursach edukacyjnych (przy okazji nałapiesz punktów) lub próbuj startować do specjalizacji.

Gość nastona
sprobuje startowac do specjalizacji , w przeciwnym razie bedzie mi sie ciezko tam utrzymac

tak zazwyczaj jets ze jak sa stare pracownice i przychodzi nowa a tym bardziej mkloda to musza jej pokazac gdzie jej miejsce - cyzli ze one sa lepsze madrzejsze i sratatata...boja sie ze je wygryziesz. Albo poszukaj innego miejsca gdzie mozesz odbyc staz albo przeczekaj i pozniej szukaj pracy gdzie indziej albo zaloz prywatny gabinet

Gość flatka
Mądra dziewczyna. Jeśli Ci się uda, będziesz miała większe szanse na większą ilość kontraktu z lepiej opłacanymi punktami i tym maupom dopiero paszczęki opadną. :D Ja tak zrobiłam. ;) Teraz o mnie zabiegają, a ja sobie wybieram i przebieram. :D:D

no pieknieee - "boze" z malej litery? poza tym niektorzy maja zawsze problemy z ortografia np ja, a temat nie jest o ortografii tylko o chamskich kolezankach w pracy.

Gość flatka
Izabelka, na prywatny to trzeba mieć naprawdę sporo kasy. :( Poza tym w prywatnym startuje się dopiero wtedy, gdy już się baaaardzo wiele umie, bo zapracować na dobrą opinię jest ciężko, ale stracić ją można natychmiast jakąś jedną głupią drobną nieumiejętnością. :(

Gość nastona
ooo to dobrze ze mi powiedzialas :) , postaram sie startowac , a wiesz moze jak sie powinnam do tego zabrac i gdzie zglosic ? slyszalam ze trzeba dobrze zdac LDEP.i czy robiac specjalizacje moge pracowac na etacie w przychodni?

Gość nastona
naprawde mnie flatka pocieszylas . mam dosc tych starych malp i ich gadek za uchem

wiem, ze trzeba miec sporo kasy, sama bym chciala zalozyc swoja dzilalnosc ale niestey nie mam zbednych 60 tys...ale zawsze mozesz poczytac o dofinansowaniach z UE mozna dostac 40 tys ...z up tez na poczatek mozesz dostac 12 tys...no nie wiem...ale moze rozejzyj sie za stazem gdzies indziej? wspolczuje wrednych kolezaek - znam ten bol z wlasnego doswiadczenia

Gość flatka
Wszystkiego się dowiesz w Izbach lekarskich. Szefowie każdej placówki zabiegają o specjalistów, bo na nich przyznają więcej punktów. Na prywatny odkładaj każdy grosik, zawsze kiedyś będziesz mogła otworzyć z kimś na spółkę. Przynajmniej sprzęt będzie wykorzystany. :D

Gość nastona
do flatka wiesz moze jaka specjalizacja jest w miare przystepna ?

Gość flatka
chirurgia dentystyczna jest mało oblegana i stosunkowo prosta

Gość erykkkk
macica :)

Gość luuuuuuuuuuuuuuu
Nie chciałabym się leczyć u Ciebie, autorko. Wyglądasz na tępą dziewczynę, która nic nie umie, ciężko się uczy nowych rzeczy i specjalizacje chce zrobić po najmniejszej linii oporu :o

Gość kornawalia
do luuuuuuu sam jestes bezmozgiem , nie wiesz na czym polega ten zawod w tych czasach to lepiej sie nie wypowiadaj ,uwazam ze nastona jest ambitna i zdolna lekarka i da rade :)