Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eurolifestyle81

ZAPRASZAM SPRZEDAWCOW ALLEGRO ORAZ INNYCH DO WSPOLPRACY

Polecane posty

Gość eurolifestyle81

Witam, posiadamy repliki aut dla dzieci, które na allegro stoją za 1.200-1.500 zł a my sprzedajemy je za około 700-800 zł za model. Państwo wystawiają nasze autka a gdy się sprzedają kupują je Państwo u nas w firmie a my wysyłamy do klienta towar. Zapraszamy do współpracy! biuro@eurolifestyle.pl

Gość skubaniec mój
a gdzie jest haczyk?

Gość to dlaczego sami nie wystawici
e? przeciez bez posrednika wiecej zarobicie

Gość haczyk2
koles nie chce placic podatku od takiej sumy! powyzej 1000zł niestety trzeba go odprowadzic, niestety ta firma chce to ominąć

Gość dokladniej
dokladnie

Gość eurolifestyle81
Haczyk przecież to co Pan napisał jest śmiechu warte. Co mam omijać skoro Pan miałby u nas kupić towar, który sprzeda za swoją własną cene, ze swojej firmy? Proszę Pana, jeśli Pan ma już jakiś argument to może realny. Poza tym jestem kobietą a nie kolesiem. Po trzecie : skąd pomysł, że sami gdzieś nie sprzedajemy aut w detalu? Jesteśmy tanią firmą i sądziliśmy, że znajdzie się ktoś kto zechce skorzystać. Jeśli nie, to jest tylko i wyłącznie Państwa sprawa. Pozdrawiam.

Gość eurolifestyle81
Ah Panie Haczyk... Jeszcze jedno: Jeśli ja oferuje za 700-800 to można sprzedać i za 999 o.O ... Ale cóż... No niestety nie wyszło Panu.