Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milczący

Samotni nie chodzą do kina...

Polecane posty

Gość milczący

http://www.youtube.com/watch?v=fdzOZidsBcE Czy na pewno? Ja pójdę sam do kina. I sam pójdę na spacer, na rower. Sam będę jeździł na wakacje, sam pójdę na wesele i sam się będę dobrze bawił :) Sam pojadę w góry, sam będę zasypiał i budził się też będę sam. W sumie już teraz samemu mi się lepiej śpi. Może kiedyś lubiłem z kimś spać ale teraz wygodniej mi się samemu śpi i tak już ma być. Koniec. Już nie będę na nikogo czekał. Nikogo już nie będę szukał. W sumie, to nigdy nikogo nie szukałem. Ale zawsze chciałem z kimś być, wydawało mi się, że nie potrafię być sam. Zawsze myślałem, że człowiek nie może być samemu. Ale jednak może. I nie obchodzą mnie głosy innych, że lata lecą, pytania rodziny o dziewczynę. Trudno, jestem sam i najwyższy czas się z tym pogodzić i zadbać o siebie i swoją przyszłość...koniec z czekaniem na kogoś, kto może się nigdy nie zjawić...miłość nie jest najważniejsza. Przede wszystkim liczy się kasa i dobra zabawa, rozwijanie zainteresowań, przyjaciele, a miłość i tak prędzej czy później się kończy. Z reguły prędzej.

Gość Linia życia......
idź już do tego kina i kogoś poznaj wreszcie :)

Gość y5ysyhs
shgsh

Gość Zastina
ja tez jestem czesto sama w kinie, na spacerze i lubie moje towarzystwo i swiety spokuj, nikt nie przerywa, nie krytykuje, nie meczy a i starc sie nie trzeba, mam lozko prawie 2 metry na 2 i jest cale moje, moge spac w poprzek, w zdluz, moge isc nawet o 5 rano spac czy o 21 i nikt nie marudzi, moge jesc w lozku i budzic sie o ktorej mi sie chce, nie ma rozczarowan porazek ani zlamanego serca... ale wiesz co? sama kasa nie daje mi szczescia, owszem uszczesliwia mnie fakt, ze moge kupic sobie ksiazki i je czytac czy ulubione kosmetyki, dobre produkty dla mojego psa, sram na to ze moja rodzina ciagle pyta o chlopaka, meza a kiedy dzieci? jeju zegar tyka, dobrze to wszytsko rozumiem, ale czy kazdy musi miec dzieci? do slubiu mi sie nie spieszy nie marzylam nigdy o bialj sukience, dzieci tez nie musze miec, ani domu na wlasnosc ale kogos do przytulenia i powierzenia mu moich tajemnic i uczuc bym bardzo chciala, tez juz nie szukam gdyz moje poszukiwania zakonczyly sie niestety kompletnym niewypalem, mam 27 lat, jestem zadowolona, ale mysle ze trzeba miec kupe szczesia zeby trafic na prawdziwa milosc, nie szukam ale nadal w nia wierze. Pozdrawiam

ja wcale nie chodzę do kina, chociaż chcialabym moze czasem, ale tylko po to, żeby ktoś potrzymał moją dłoń, ale to sie nie zdarza. więc pozostaje mi siedzieć w domu i oglądac samej jakieś przereklamowane romansidla... no cóż?

Gość Zastina
Przede wszystkim liczy się kasa i dobra zabawa, rozwijanie zainteresowań, przyjaciele, a miłość i tak prędzej czy później się kończy. Z reguły prędzej. Masz racje, zgadzam sie, kazdy powinien miec swoje zainteresowania w zyciu,hobby, niezaleznosc od partnera,pomysly, marzenia, ale wszytsko sie w zyciu kiedys konczy nie tylko milosc, najpierw trzeba ja znalezc, zeby wiedziec o co sie walczy, nie ma na nic gwarancji w zyciu, ale zycie bez milosci to pustka, jednak ludzie ktorzy umieja sami ze soba dobrze funkcjonowac wykazuja sie sila, oby jednak nie za dlugo :-) pozdrawiam i zycze ci kochanej dziewczyny :-)

Gość Ty Darker
A mama Ci przypadkiem tez nie sprząta? I gotuje... Co, zgadłam! ?

Gość Luczinda
ja byłam sama w kinie 2 razy.. gdy miałam "okienko" na uczelni.. praktycznie wszystko robie sama... bo miłość mojego życia także postanowiła wszystko robić samotnie. a szkoda.. bo są pewne sprawy, przez które łatwiej przechodzić razem.

nie szukam na siłę bo to nie daje nic. Czekam i coś mi mówi że coraz bliżej jestem;) Że już wreszcie nie będzie wątpliwości bo i on mi przypadnie do gustu i ja jemu:)