Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Moofinka

Kto chce zajść w ciążę i urodzić jeszcze w 2010 roku ?

Polecane posty

Witam, wiem, że to nie hop siup ale jest może ktoś kto się stara w marcu żeby urodzić w grudniu? tematów jest wiele ale ja chciałabm pogadać z kimś kto jeszcze nie "zżył" się z żanym z topików...

Ty kobieto u miesz liczyc? Mamy dzisiaj 23.03 a ciaz trwa 40 tyg . Wiec teraz licz...... :D

Gość oj jagoda jagoda
Liczy się od dnia ostatniej miesiączki wiec jak ją miała np 20 marca to termin porodu wypada na 25 grudzień. Licz :P

to by miala farta :P jest mozliwe ale ... hmmmm...nie wiadomo czy by zaszla za pierwszym strzalem :P

oj jagoda jagoda---tylko 5% dzieci rodzi sie z dokladnie z terminu miesiaczki. Wiedzials o tym madralo??? Ale autorka wymyslila temat nie ma co. :O

jagoda... widac ze ty nie umiesz liczyc... jezeli teraz osoba sie stara - czytaj w dni plodne - przy cyklach 28 dniowych, gdzie ostatnia miesiaczka byla np. 10.03. to dziecko ma termin na 16.12. przy poslizgu 14 dni to nadal grudzien...!!!!! a zreszta napisalam ze to nie hop siup i niekoniecznie sie uda....

Gość vavavavava
ja już tydzień mam urlop i mój facet po mnie jeździ jak po autostradzie i mam nadzieję, że zakorzenię.

Gość oj jagoda jagoda
Wiedziałam. A wiedziałaś że z tych pozostałych 95% zdecydowana większosć to wcześniaki, a tylko niewielki procent dzieci rodzi się po terminie?