Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kierowniczka od 7 bolesci

Boje sie prowadzic samochod:/

Polecane posty

Tak jak w temacie:( Mam prawo jazdy juz od 8 lat (!!!!), a panicznie boje sie jezdzic. Nigdy nie mialam wlasnego samochodu, wiec praktyke w jezdzeniu mam prawie zadna, niemalze zerowa. Na domiar zlego mieszkam teraz w Wielkiej Brytanii- wiadomo, ruch lewostronny- wiec jeszcze wiekszy stres!! Nie prowadzilam od lat, a wyglada na to, ze bede musiala zaczac, bo praca tego wymaga. Pewnie wykupie kilka lekcji, odswieze pamiec, ale jak przelamac ten paniczny strach????

a skad wziac taki program? czy to kosztuje?

Gość Praktyka robi mistrza

Gość Zacznij cwiczyc po ulicach
w niedziele nad ranem, np. o 5 rano.

miałem to samo, bo nigdy nie byłem entuzjastą prowadzenia samochodu, ale konieczność zmusza. Jeździłem wcześnie rano, jak juz było widno, i tak powoli, małymi kroczkami, choć mam jeszcze takie mrowienie, jak dojeżdżam do ronda, jakoś idzie..

mimo, że zdałam egzamin na prawo jazdy za pierwszym razem to po otrzymaniu dokumentu nie czulam się wcale pewnie :( też długo bałam się jeździć, jak wiedziałam, że będe musiala gdzies pojechac denerwowałam się cały dzien i obmyślałam trasę. Ale... to minęło, jakoś samo z siebie - widocznie nabrałam większej wprawy i zaufałam sobie - teraz mogę wsiąść i pojechać wszędzie :)

Gość haha nie mogue
blondyn cieciu:D

może być, cieć też dobry zawód, a z wyższym wykształceniem politechnicznym, to rarytas.