Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nm602

Jak sprawic aby zmiękło mu serduszko.?:)

Polecane posty

Chciałabym napisac do mojego byłego chłopaka list... Nie jestesmy razem od dwóch tygodni... Chciałabym opisac w nim wszystkie swoje uczucia... To co mnie boli (czasmi źle mnie traktował)... Wiem że chce ze mna byc, ale ma "urazona dumę"..Muszę napisac mu coś przez co zmięknie mu serduszko... Poradźcie coś... Podpowiedzcie..

Mam ten sam problem, tyle, że nie wiem, czy mu jeszcze na mnie zależy, bo daje mi do zrozumienia co innego, na dodatek mnie okłamał, a ja nadal chcę z nim być :(

Zrób tak jak ja... Napisz do niego list... Opisz w nim wszystkie swoje uczucia... Te dobre i te złe... Ale nie oceniaj go.. Pisz tylko o tym co czujesz:) I wyślij mu pocztą:) Też chcę tak zrobic... ale kompletnie nie wiem jak się do tego zabrac:(

Jestem w trakcie pisania... ale nie mam żadnego pomsłu:(

Gość Luczinda
jak będziesz mu pisała, że było Ci źle, bo Cie źle traktował i smutno Ci - to na bank nie zmiękczysz mu serca. ;) jeszcze uzna, że jesteś desperatką i sie nad sobą użalasz jak ofiara losu i ostatni mięczak. serce zmiękcza słodkie wyznanie miłości i uczuć - bez oczekiwania wzajemności. musi być słodko, bardzo czule, ciepło.. jakieś przypomnienie dobrych chwil, najlepszych wspomnień itd.