Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

parle moi

dobry wieczór :):):)

Polecane posty

matko ja muszę podanie napisać, na razie mam aż kartkę i długopis :( A skąd Ty szejku jesteś?

poludniowy wschod, zadupie no. Wszedzie daleko! Ale jeszcze troche wytrzymam tu. Wypracowanie czy co tam pisalas zajelo Ci tylko 15 minut, wiec i z podaniem sobie poradzisz ;)

na polski, muszę sobie temat wymyślić, a dziś mam problemy z myśleniem :) :D południowy wschód gdzie to jest.... hm....

Rzeszow i okolice. Ladnie tu i ludzie w wiekszosci wporzadku no ale..

Rzeszów...to nie daleko mnie jesteś :) jak będziesz w KrK zanim wyjadę.....czyli masz miesiąc - to się odezwij - walniem kafkę

aaa to ja mogę rzec o sobie południowy wschód, ale okolice Warszawy. no ale... co? prawie w górach... ja zawsze chciałam mieszkać w takich okolicach ;)

Parle moi - a mozliwe ze bede :) Jesli wszystko sie uda to tez bede poludniowy wschod w okolicach warszawy, ale watpie :)

a wiesz gdzie jest szkola lotnikow? Bo z tego co wiem to jest takowa pod warszawa :) A jesli nie to mozliwe ze i tak sie do warszawy przeprowadze jesli wyjazd za granice nie wypali. Ten wroclaw rzeczywiscie taki fajny ?:)

parle 🖐️ no nie wiem :( a co do Warszawy to fajne miasto. Cały czas żyje, nie to co moje :P

a ja wlasnie lubie spokojne miasta, mozna nimi kompletnie zawladnac w nocy :)

no ja niby też... tylko, że wiesz u mnie o 22 to strach wyjść bo tak ciemno;)

samej nie ma co wychodzic Mintaja :) zawsze trzeba miec osobe towarzyszaca :)

no tak tak :) tylko ogólnie napisałam. a w Warszawie to zupełnie co innego, to miasto mało śpi, tak jak Ty :)

Chcialabys tam jechac bo przypomina Ci mnie? oh, slodkie :P powazniej mowiac lubie czesto wyjsc w srodku nocy, przejsc sie, pomyslec :)

hah nie napisałam, że to przez CIebie, tylko porównałam :) to też słodkie :) omg człowieku jeszcze Cię kiedyś napadną podczas rozmyślań!

Duzy ze mnie chlopiec i raczej nie ma kto mnie o tej godzinie napasc ;)

nie chłopiec tylko... yyyy dzieciaczek jak to pomarańcza napisała ;) nie, no ale Tobie na serio się nudzi i w nocy gdzieś idziesz? :)

jesli musze sie nad czyms zastanowic, pomyslec to bardzo czesto po prostu wychodze z domu i ide przed siebie. Jesli i tak niczego nie wymysle to przynajmniej troche swiezego powietrza dostanie sie do moich pluc :) Same plusy :) Czasem uda mi sie kolege czy kolezanke wyrwac na nocny spacer, od tak zeby pogadac. :) Dzieciaczek, heh.. ostatnio jak mnie ktos tak nazwal to nie wytrzymalem i powiedzialem ze by sie zadlawila :p

dobrze, dziecko nie denerwuj się tak :) :P no To co ja mam powiedzieć, jak gimnazjalistów traktują tu jak... margines to trochę za mało powiedziane, wszystkie podszywy to tylko my bla bla bla. Czuję sie trochę odrzucona i mało inteligenta udzielając się tu :( ;)

Osobiscie nie biore do siebie uwag o gownazerii czy innych okresleniach ktore padaja w strone mlodych. Wiem co ja robie i wiem z czego ja moge byc rozliczany :) Mintajek zapomnij, Tobie tak nie odpowiem bo cie lubie ;p

nekromanta- cześć :) przeczytałam narkomana zamiast Twój nick :D :P Szejku jak mi miło, biorąc pod uwagę, że wnioskujesz to tylko po moich wypowiedziach, bo zdj to chyba wiele nie mówi :)

Jesli chodzi o lubienie to wyglad nie ma u mnie znaczenia :)