Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubie tipsiki

Czy podobaja sie wam tipsy?

Polecane posty

Gość lubie tipsiki

Bardzo lubie miec dlugie paznokcie i ostatnio zafundowalam sobie dlugie czerwone tipsy. Czy nosicie takie paznokcie?

Gość osjsj
🌼

Gość osjsj

Gość osjsj

Gość osjsj

Gość no ja niestety noszę
bo muszę, mam swoje paznokcie już mocno zniszczone po wielu latach noszenia tipsów....za każdym razem obiecuje sobie że już więcej tego nie zrobię, ale jest tak źle z moimi że nie mogę na nie patrzec. mam o tyle gorzej że sama jestem "tipsiarą" z zawodu i czasem się nie moge powstrzymac żeby sobie nie zrobic....może jakbym musiała za to płacic to zerwałabym z tym nałogiem.....nie lubię tylko takich przesadzonych paznokci....po pierwsze nie mogą to byc grube szpony bez kształtu ( musi być idealana krzywa C) a po drugię bez brokatów i innych zdobień....albo frech albo zwykłe, które maluję poźniej lakierem..........WIĘC SIĘ NIE WCIĄGNIJ ZA BARDZO BO ZNISZCZYSZ SOBIE WŁASNE PAZNOKCIE ( całkowity proces odrastania takiego paznokcia to ok.4 miesięcy)

Gość ja nie lubie
ja czasem nosze, ale zawsze kiedy je robie to są krótkie i wszyscy mówią ze wygladaja jak moje naturalne. nieakceptowalne są dluzsze niż 0,5 cm od opuszków palców, krogulcze zawiniete w dół. brokaty, kwiatki i zdobienia przyprawiają mnie o mdłości. zawsze widząc takie zjawiska jak wyzej opisane jest mi bardzo zal ich wlascicielek.. tylko niewiem czego bardziej, tego ze takie paznokcie mają, czy ze im sie to podoba...

Gość lubie tipsiki
Mojego faceta podniecaja dlugie czerwone paznokcie.

można mieć przecież własne,ja kiedyś miałam dłupie i piękne paznokcie,ładnie pomalowane wyglądały jak tipsy,zaszłam w ciążę i przed porodem poobcinałam i do tej pory to robię,bo kilka razy zdarzyło mi się małego zadrapać przy zmianie pieluszki,zrobiłam sobie tipsy,jestem zadowolona,ale zastanawiam się co z moją płytką...

Gość generalissimus
nie podobają mi się wcale

nigdy mi sie nie podobaly, ani z brokatem, ani 'francuskie' - kazde wygladaja sztucznie i od razu widac, ze to nie prawdziwe paznokcie. ja akurat mam to szczescie, ze mam dlugie, naturalne paznokcie (spadek po mamie) i nigdy nie myslalm o tipsach - z reszta nawet gdybym miala problemy z paznokciami nei odwazylabym sie ich zrobic bo to wyglada malo estetycznie - ale to tylko moje zdanie, no moze nie tylko moje

Gość wawa____
wyglądają okropnie sztucznie i obleśnie, jakiekolwiek. Kobieta jest piękna jak jest naturalna.

Gość fotografikos
tipsy są ordynarne i nie każdej kobiecie pasują 100 razy wolę naturalne nawet jak nie są najpiękniejsze to tak samo jak z biustem ... nawet jak jest trochę mały, czy lekko obwisły, to i tak lepszy taki niż wypchany silikonem

Gość interesujace jest,
ze najwiekszymi przeciwniczkami makijazu, solarium, tipsow sa szare mychy, ktore wygladaja nijako, bez klasy i czesto kasy. kobieta zadbana nosi tipsy, ktore wygladaja naturalnie, delikatny frencz lub zdobienie. chodzi na solarium by miec lekko oliwkowa skore i lubi makijaz by podkreslic swoj wizerunek. zaraz zaypie mnie lawina kolejnych desperatek bez urody i stylu, ale coz, mozna sie tego spodziewac.