Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lineczqaaa1514

dziewczyny mam problem:(

Polecane posty

moja przyjaciolka byla ze swoim chlopakiem poltora roku, ma 16 lat i on tez tyle ze zrywal 5 razy a ona ciągle do niego wracala bo tak strasznie go kocha i miesiąc temu zerwal ten 5 raz i ona jak zwykle blagala go zeby do niej wrocil a on chociaz nic mu nie zrobila olewal ją i mowil ze to nie ma sensu i zeby do niego nie pisala a ona ciągle pisala i dzien w dzien plakala chciala sie z nim spotkac i jak juz wspomnialam on dalej ma ją w dupie a minął miesiąc i ona od paru dni strasznie dziwnie sie zachowuje:| mowi kazdemu ze niedlugo kolejny miesiac minie i jak jestesmy w szkole podchodzi do niego jakby nigdy nic i go caluje ciągle mowi ze na weekendzie nie pojdzie ze mną na pole bo musi sie z chlopakiem spotkac bo on pewnie juz jest na nią zly ze nie miala dla niego ciągle czasu:| naprawde nie wiem co sie z nią dzieje, az sie sama boje.. pisze do mnie jej chlopak co jej odbilo ze go w szkole caluje i ciągle do niego pisze jakby chodzili:| jej sie nie pyta bo ona mu odpowiada "no kochanie przeciez musze calowac swojego chlopczyka tez w szkole"... boje sie nie wiem co mam robic mysle ze powinna isc do psychologa musze jej pomoc mam powiedziec jej rodzicom?