Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakubkrakow9

Zachowanie dziewczyny.

Polecane posty

Gość jakubkrakow9

Mój problem polega na tym, że nie wiem jak rozumieć zachowanie pewnej koleżanki. Zacznę od tego, że nazywam się Kuba, mieszka w Krakowie i podoba mi się dziewczyna o imieniu Kinga. Jest ode mnie o rok młodsza. Dość długo znamy się z widzenia, ostatnio poznaliśmy się lepiej dzięki jej siostrze. Warto dodać, że Kinga nigdy nie miała chłopaka. Ostatnio byliśmy razem na imprezie u mojego przyjaciela. Rozmawialiśmy ze sobą, tańczyliśmy, leżeliśmy obok siebie. W sumie mogę powiedzieć, że mnie lubi. Ale były też takie momenty, że mnie unikała, wręcz lekceważyła. Mówiła że źle się czuje i to była prawda, bo kładła się i prosiła o coś do picia. Jej siostra również twierdzi, ze ona mnie lubi. Ale jej zachowanie bywa dość dziwne. Co o tym myślicie?

Oh, widocznie trafiles w te nie fajne dni kiedy mezczyzna powinien sie czasem ulotnic z zycia kobiety - albo moze oberwac.

Gość jak to zachowanie bylo na
imprezie, to pewnie przecholowala z alkoholem i dlatego tak sie zachowywala - pewnie zle sie momentami czula i dlatego wlasnie kladla sie i Cie unikala

a moze chce sie przekonac czy ci na niej zalezy??? i jak nie odzywa sie przez jakis czas to czeka na to zebys sie ty pierwszy odezwał...