Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nadzieja86

Nadmierne pocenie!Pomóżcie!

Polecane posty

Witam mam problem dotyczący nadmiernego pocenia na dłoniach,twarzy,stopach,pod pachami itp.Jak sobie z tym radzić?Czy ktoś brał tablectki perspi blok?czy jakoś tak;)

Gość niemadraaaa
ja uzywam etiaxilu. do rąk pod pachy.

Gość szminka1991
mi sie strasznie poca rece jak sie zdenerwuje........... ale pod pachami to tez mam problem ja stosuje etiaxil czy cos takiego taki czerowny roll on tak co druga nocke i latem mam spokoj rano zmywam ten etiaxil bo on jest na noc biore prysznic i nakladam zwykly antyperspirant na dzien ( np. bialy adidas) i jest git :) a rece to robie im kapiele w lodowatej wodzie latem i jest dobrze

Szminka dzięki,ja ręce często myję w zimnej wodzie,ale po chwili jest to samo.Często wstyd mi podać komuś rękę:(!!!To jest strasznie krępujące!Do tego na nosie widać mi kropelki potu!Koszmar!!!!!

Ja od dzisiaj zażywam perspi-block bo na nadmierne pocenie całego ciała pewnie nic innego nie ma? Chyba że jestem nie w temacie? Dajcie jakąś wskazówkę :)

Ja od dzisiaj zażywam perspi-block bo na nadmierne pocenie całego ciała pewnie nic innego nie ma? Chyba że jestem nie w temacie? Dajcie jakąś wskazówkę :)