Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieszczesliwy..

Zaochalem sie w siostrze kumpla..

Polecane posty

Gość nieszczesliwy..

Problem w tym ze ma 15 lat.. Poznalem ja rok temu w tedy mialem dziewczyne, spedzalismy duzo czasu razem bo przez jakis czas mieszkala u swojego brata i czesto do nich wpadalem od razu wpadla mi w oko. Kiedy poznalem ja blizej zerwalem ze swoja dziewczyna.. Nigdy janie pytalem ile ma lat, bylem pewny ze jest w wieku z blizonym do mojego (mam 23 lata) a jak zapytalem z ciekawosci powiedziala ze ma 15 lat. Ja sie w nie zakochalem, a przeciesz z tego nic niestety nie bedzie... Pierwszyraz sie tak czuje :(

Gość nieszczesliwy..
Ja jestem juz doroslym facetem a ona jest 2 klasie gimnazjum.. Ja bede chodzil na imprezy ona bedzie siedziec w domu ? Musi byc w domu do 21.. To chyba zbyt duzoa roznica wieku :(

Gość anonimowy anoim
w sumie roznica jest ale po latach.. nie bedzie to odczuwalne. nie powinienes jak juz moj poprzednik stwierdzil "skreslac siebie w tej roli" jesli jest ci z nia dobrze i na odwrot to moze warto sprobowac... chyba ze boisz sie reakcji innych... a kto kaze sie odrazu wiazac?? mozna sie jeszcze lepiej poznac i zobaczyc czy zachowuje sie jak typowa 15 latka... czy to tylko wiek a umysl jest znacznie starszy..

Dokladnie, nie musisz sie odrazu z nia wiazac i narzucac sobie jej tok zycia. Na poczatek dajcie troche czasu na rozwiniecie sie uczucia.