Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kukuleczkaa

makijaż permanentny

Polecane posty

Gość kukuleczkaa

nigdy nie lubiłam się malowac, ale jestem już w takim wieku, że trzeba podkreślić oczy i usta, żeby było w ogole widac gdzie je mam:) czy jest szansa,ze makijaż permanentny będzie wyglądał zupełnie naturalnie?mi kojarzy się z przerysowaną czerwienią na ustach i oczami uczernionymi jakby kawałkiem węgla. czy któraś z Was ma doświadczenie w tym temacie?

Gość ja wlasie zrobilam sobie brwi
i nie nazekam chociaz bolalo jak djabli

Gość kukuleczkaa
no domyslam sie, ze boli:) to przecież jakby tatuaż. ktos wie gdzie można zrobic sobie oczy? jestem z wrocławia. i czy mozna zrobic to w znieczuleniu miejscowym?

Gość *smile*
tez jestem z wrocka i chetnie zrobilabym sobie brwi. mam juz dosc henny, ktora szybko schodzi. polecicie kogos?

mozesz spróbować salonu urody essenza.to jest ulica kamienna 103. robilam tam usta i wyszły bardzo w porządku

Gość kukuleczkaa
o, dzieki. a robią tam tez brwi? i ile to trwa?

pigmentacja brwi trwa ok. 2h. robi się ją w znieczuleniu miejscowym, więc można spodziewać się tylko takiego dziwnego uczucia. przez pierwsze dwa dni brwi sa bardzo intensywnie podkreślone, ale w przeciągu tygodnia, może troszkę dłużej, zalezy od osoby, opuchlizna powinna schodzić, a kolor zbliżać się do oczekiwanego. taki makijaż utrzymuje sie ok. 5 lat, można go potem odświeżać. naprawdę super sprawa:)

Gość kukuleczkaa
dzięki, wlasnie sie do tej essenzy umowilam:) podobno robia tam jeszcze bezplatna analize kondycji skory.wypas;p

Gość lilia77
Ja jestem z Krakowa i robiłam tam usta i kreski w STUDIO ARTLINE NA ul.Floriańskiej, wszystko super polecam, efekt jest dokładnie taki jaki prosiłam żeby mi wykonali(akurat chcialam w miare naturalny)kwestia gustu, te panie wiedza jak zrobic żeby każda z nas była zadwolona, super naprawde polecam

Gość AniołkowaCzerwień
A ile kosztuje taki makijaż? Jestem z Poznania i powaznie się nad takim zastanawiam...

Gość pomakijazuust
To zalezy co chcesz zrobic i gdzie, ja robilam usta u pani Magdy i wyszlo super. Prawie nie bolalo. A podobno usta bola najbardziej. Sama wejdz i zobacz ceny www.studiovernice.pl