Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KLAUDIA SOSNOVSKA

Czy przystojniak może być brzydki??

Polecane posty

Gość KLAUDIA SOSNOVSKA

Czy przystojniak może być czasem brzydki?? To nie żadne prowo, a ni kawał. Poznałam chłopaka w styczniu przystojny jak cholera. Jest zawodowym wojskowym i był półtora miesiąca na poligonie. Kiedy wrócił prawie go nie poznałam. Całkowicie jakiś innny poczerwieniały na buzi, ale pobladły, oczy podpuchnięte, włosy jakieś inne no w ogóle brzydki się zrobił. Jedynie jego szlachetne rysy twarzy zostały. Więc pytanie, czy wy też miałyście taki przypadek, że jakiś chłopak przystojny chłopak, nagle robił się brzydki?? A i moje koleżanki, które też to samo stwierdziły. Jak wiecie napiszcie...

Gość 47637482719173747917273847
Może...

Gość KLAUDIA SOSNOVSKA
Dziwka jak już. Pytam poważnie i pytam kobiet nie facetów

Gość Konrado
Bo w woju się dużo chla, ćpa, pije i pier.... ;] To pewnie od tych używek tak mu cera zgnuśniała :)

Gość Moja mama kiedys
Klaudia to Ty ?

Gość 47637482719173747917273847
Napiszcie jak coś. Tak jestem Klaudia, ale raczej się nie znamy

Gość KLAUDIA SOSNOVSKA
Podnosze

Gość eeeeeeeeeeeejulia
zmarnowany jest cbyba ciezka praca i niewyspany

Gość ccvv3333434
u mnie na odwrot, poznalam faceta, bardzo sredni, wlasciwie to nie podobal mi sie, potme wyjechal na 1,5 roku do pracy na wyspy, jak wrocil to bylam w szoku, zrobil sie taki ze obejrzalabym sie za nim na ulicy, zeszczuplal troche, fajne wlosy, fajnie ubrany, nie moglam wyjsc z podziwu

Gość KLAUDIA SOSNOVSKA
czekam wciąż na wasze opinie:)

Całkowicie jakiś innny poczerwieniały na buzi, ale pobladły, oczy podpuchnięte, włosy jakieś inne no w ogóle brzydki się zrobił" fala zrobiła swoje :) kociarstwo pewnie sie panoszyło w koszarach więc stara kadra zrobiła z tym porządek a efekty widać gołym okiem ;) ale nie przejmuj sie i on sie za jakiś czas odkuje na innym ;)

Całkowicie jakiś innny poczerwieniały na buzi, ale pobladły, oczy podpuchnięte, włosy jakieś inne no w ogóle brzydki się zrobił" fala zrobiła swoje :) kociarstwo pewnie sie panoszyło w koszarach więc stara kadra zrobiła z tym porządek a efekty widać gołym okiem ;) ale nie przejmuj sie i on sie za jakiś czas odkuje się na innym ;)

Gość KLAUDIA SOSNOVSKA
O czy m Ty opowiadasz on jest oficerem i jest już kilka lat w wojsku. Fala była jak była zasandicza służba a teraz takiej juz nie ma