Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wzruszona **

Ta piosenka wzrusza mnie do łez zawsze gdy ją słucham :(

Polecane posty

Gość Wzruszona **
up up

Gość rewrre
Ja sluchalem dzisiaj to kilka razy, teledysk zmontowany z filmu z 1939 r. Wichrowe Wzgorza, pewnie nawet nie wiecie ze taka wersja istnieje, Niedawno odkrylem Kate Bush. Nie wiem czy jestem facetem, zaczynam miec watpliwosci :D. http://www.youtube.com/watch?v=c8Tbv7P10io&feature=related

Kate Bush słucham już od dawna. Jest świetna. Lubię takie klimaty :)

Gość dffd
o rany fajne to powyzej. lubie taki mily ambiencik :-) skandynawska muza ma cos w sobie, patrz: bjork, gus gus, sigur ros :-)

Rewrre - super !Piękna, klimatyczna muzyka. Może zaproponujesz coś jeszcze. Obecnie słuchałam bez przerwy Stelle Vollenweidera :)

Gość rewrre
W Islandii jest najwiecej samobojstw na swiecie, oni z natury oraz przez klimat sa depresyjni chyba. Wiem ze jestem troszke inny bo slucham muzyki ktorej nikt nie slucha, ogladam filmy ktore malo komu sie podobaja. Znam te wszystkie zespoly, na dlugo nawet zanim staly sie znane w Polsce . Mozecie jeszcze do tego co podal dfd dorzucic sobie Mogwai, Mum. Mam mase innych na Winampie ale to juz sa calkowicie niszowe zespoly, niektore nawet nie maja oficjalnie wydanych plyt wiec nie podam wam linkow bo szukalem i nie ma ich w necie. Te nagrania mam z czasow gdy wymienialem sie muzyka z innymi ludzmi, niektore sa tak niesamowite ze mialem nawet skladankektore lubilem sluchac wieczorem przy zgaszonym swietle. Moze to gdzies wrzuce.

Gość mnie jakoś nie
zbyt ta piosenka wzrusza

Oj ludzie ludzie :P autorka nie pytała się jakie piosenki wasz wzruszają ale chciała porozmawiać o tej pięknej piosence dedykowanej matką której link zamieściła mnie też szalenie wzrusza piękna piosenka :) Musimy częściej doceniać nasze mamy bo są wspaniałe :)

Czarna--- masz rację, ale dzięki autorce mamy mozliwość poznania nowych klimatycznych utworów. Chyba się na nas nie obrazi, że wykorzystaliśmy jej temat :)