Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niee wiem oco mu chodzi

on nie lubi mi robic dobrze ustami,co robic?

Polecane posty

Gość niee wiem oco mu chodzi

moj chlopak nie lubi tego,nigdy mi tego nie robi,nawet sie tam z ustami nie zbliza.dodam ze b.dbam o higiene i przed stosunkiem biore prysznic,nie mam zadnych grzybic ani nic. oczywiscie mi sie to nie podoba,bo skoro dla mnie nie jest problemem zrobienie mu loda to nie wiem o co mu chodzi.on twierdzi ze smak mu nie pasuje,sorry ale mi jego tez nie,nie jestesmy dla siebie pierwszymi,jednak on nigdy wczesniej nie byl w zadnym zwiazku z regularnym jako tako seksem.podejrzewam ze w przeszlosci musial sie zrazic niestety ja tego nie moge pojac.moi byli sami sie pchali zeby zrobic minetke,nieoczekujac nic w zamian,i nie tylko 5minut. jest to dla mnie problem bo uwazam ze seks oralny jest wazny. juz raz sie oto poklocilismy to stwierdzil ze powinnam go zaakceptowac,ze on tego nie lubi i ze jest masa ludzi co tego nie robi i zyje.a pare dni pozniej stwierdzil ze moze sie ZMUSIC do zrobienia tego.podziekowalam za te jego laskowosc i odmowilam on sam bardzo lubi jak ja mu to robie,czesto mnie pyta czy mu to zrobie.niestety ale jego podejscie mnie troszke odpycha. ogolnie to jest jakis zamkniety w sprawach seksu. co powinnam zrobic?

Gość ertretetfdgjh
przestan mu robic loda

Gość zacznij mu ssac malego
w polowie przerwij i powiedz: och wiesz ja jednak tego nie lubie, jak chcesz to sam sobie dokoncz :D :D :D

w czasie gry wstępnej, jak rozbudzisz go ręką zaproponuj czy nie mógł by zejść na dół na chwilkę a potem ty zejdziesz jemu. jeżeli sie nie zgodzi to nie schodź. możesz też z nim porozmawiać, że lizanie muszelki to to samo co branie jego pienia do ust i że skoro ty umiesz sie przełamać i robić jemy, to no też z miłości i chęci podniecenia cie mógłby sie przełamać

Gość jasne jak kobieta nie chce
to nie, bo nie mozna jej zmuszac ale jak facet nei chce to wielkie halo :D

Gość Jarek_K__
"uwazam ze seks oralny jest wazny"... Trafiłaś na normalnego faceta a seksu oralnego ci sie zachciewa. Wcale nie musiałaś mu robić loda.

Mój też tego nie lubi i nigdy tego nie ukrywał.:-P Z tym, że on nie wymaga ode mnie, żebym ja zaspokajała go w taki sposób, bo też zbytnio za tym nie przepada (wiem, że dziwne, ale tak ma).:D

Gość ja powiem tak .....
ja też jestem zdania że jeśli ktoś czegoś nie akceptuje w seksie nie ma co zmuszać bo jaka to przyjemność robić coś wbrew sobie .....

Nie wolno nikogo zmuszać, aby robił to co mu sie nie podoba, ale można porozmawiać. Mówisz, że nie jesteście dla siebie pierwszymi, tak więc może Twój facet ma jakieś złe doświadczenia? Porozmawiaj z nim o tym, powiedz mu, że jest to Twój smak, smak Twojej kobiecości i Twoich feromonów. Zagrajcie w jakas "grę" , która przybliży Was do Waszych ciał i pozwoli mu się jakoś przełamać. Trzymam kciuki:)

ja uwielbiam lizać cipkę mojej kobiety. smak mi odpowiada, wszystko mi odpowiada:) przed seksem nie ma jak zrobić kobiecie porządne lizanko. szkoda że twój facet tego nie chce. nie wie co traci

Gość Edusiki
nie rob mu loda... moj az blaga o cipke i moze ja liza c :)

Ja to uwielbiam, i moja też. Odlatuje wtedy że WOW! Cóż - jak się nie przekona, to po prostu zamień go na inny model ;-)

Gość dubewudewd
moj tez nie lubi ale to robi bo rzadko dochodze oralnie, poza tym przez minetke orgazm jest lepszy, pelniejszy. dla mnie tez najlepszym rozwiazaniem bedzie przestanie mu robic loda. poza tym co takiego zrobic minetke, w sumie nawet nie dotyka twojej muszelki tylko ten jeden punkcik, wiec nie rozumiem.

Ja tam lubię soczek, nawet jeśli źle smakuje to tylko na początku. Jak jestem zmęczony, a trzeba to języka nie trzeba prosić, ani z nim się gimnastykować, a, że język bardzo sprawny to wszyscy zadowoleni.

Dużo moich znajomych nie chce i jak oni to mówią, że "cipki i wódki się nie wącha" albo "cipki i patelni się nie liże"