Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chmurkaa0056

Koniec?

Polecane posty

Gość chmurkaa0056

Poznałam fajnego chłopaka, codziennie dzwonił, fajnie się gadało i wczoraj bardzo długo pisaliśmy smsy. Potem tam rozmowa się potoczyła, że on napisał że prawie wszystki dziewczyny myślę tak samo. Ja napisałam, że mogę to samo powiedzieć o facetach. I zapytałam się go co ma na myśli. On napisał że nie może mi powiedzieć, bo to za długa rozmowa by była, a już pewnie chce spać (już było koło 1 w nocy) i że potem musiałby mnie zabić. Napisał, żebym się nad tym nie zastanawiała.Ja napisałam, że teraz na pewno się będę zastanawiała. On napisał "proszę Cię nie myśl o tym". Odpisałam "ale kiedyś mi powiesz?" I on odpisał: Może kiedyś tak. Na razie się nie zastanawiał, bo to nie ma przyszłości. No i wlaśnie, to ostatnie zdanie. :( Nie wiem jak mam rozumieć, że nasz znajomość nie ma przyszłości czy to zastanawianie? Ehh głupia jestem, ale nie mogę pojąć, że tak fajnie nam się gadało, wszystko było super a teraz :(

Gość fajnie,,
że weszliście w głupią gadkę

Gość fajnie????
ten facet to jakiś kąpletny idiota!! jak mozna takie bzduyry pierdolic i to zaraz na poczatku znajomosci?? a Ty głupia sie dopytujesz.. po ile wy macie lat, ile ona ma jesli takie głupie zagrywki robi??

Gość chmurkaa0056
wiem, że weszliśmy w głupią gadkę, podejrzewam, ze on nie wiedział, co odpisać i robił z tego wielką tajemnicę, no ale cóż, zobaczymy czy się dzisiaj odezwię

Gość chmurkaa0056
najpierw to były żarty, a potem się skończyło jak skończyło zobaczymy czy się dzisiaj odezwie

Gość lillali
taka głupia paplanina. Nic to nie znaczyło, nie ma co się tu jakiejś tajemnicy doszukiwać.