Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość troszkezdlolowana

byłam w 1 miesiacu ciazy na solarium mogo zaszkodzic?

Polecane posty

Gość troszkezdlolowana

pytam poniewaz byłam wczoraj na usg i wyszło ciałko na 14 tc a główka na 13 tc :( i nie wiem dlaczego czy to nkie z mojej winy :(

Gość troszkezdlolowana
no wlasnie malo kto...nie martwilam sie wczesniej tylko od wczoraj bo ta glowka mala wyszla na usg mam nadziueje ze to jakis blad pomiarowy :(

Gość xxxxxxyyy
na usg tak czasem wychodzi - u mnie kazda czesc cialka dziecka wychodzila na inny tydzie - brzuszek powiedzmy na 15, glowka 16, udko, 13, raczka cos tam jeszcze innego :). Jesli lekarz nire stwierdzil nic niepokojacego to sie nie martw, takie wahania sa normalne i dopuszczalne. A w 1 miesiacu wiele z nas robilo rozne "szkodliwe" rzeczy - ja sie na plazy opalala, po plazy na rowerze jezdzilam, plywalam w Baltyku a wieczorem pilam piwko i dziecko jest piekne i zdrowe:)

Gość nie stresuj się
ja robiłam rtg bralam zwykłe znieczulenie do leczenia zęba i ostro balowałam bo nie wiedziałam, zresztą miałam plamienia które zwaliłam na zmianę klimatu... a klony mają się dobrze

Gość nie stresuj się
a usg na koniec wykazała że będą miały po około 2500 a urodziły się 2000 i 2300 więc spora różnica

Gość troszkezdlolowana
dziekuje wam :) czuje sie teraz spokojniejsza juz sie bałam ale chyba nie ma co mysle pozytywnie :) a usg zrobie sobie na przyszlosc gdzie indziej

Gość dlaczego gdzie indziej?

Gość fbgdfxbg
moze byc dziecko z daunem